Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους... μάραναν τα σεμινάρια!

Τους... μάραναν τα σεμινάρια!
Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018 - 20:07

Η ΕΠΟ του Β. Γραμμένου συνεχίζει να γράφει… ιστορία. Αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συμμετείχε στο διεθνές σεμινάριο που διοργανώθηκε από τη FIFA και το IFAB (Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο), στο Λονδίνο, με αντικείμενο το πλάνο εγκατάστασης και εφαρμογής του VAR (Video Assistant Referee).

Είναι πολύ μπροστά στην ομοσπονδία καθώς όσο κι αν έχουν γίνει οι σχετικές εξαγγελίες και υπάρχει πρόγραμμα για την εφαρμογή του, οι εκκρεμότητες είναι πολλές. Αλλά στην ΕΠΟ «τρέχουν». Ας θυμίσουμε ορισμένα σημεία που έχουν ενδιαφέρον για το θέμα.

Δεν έχει γίνει ακόμα η μελέτη για την εγκατάσταση του αλλά ούτε έχει ξεκαθαρίσει κατά πόσο τα ελληνικά γήπεδα, αυτή τη στιγμή, πληρούν τις προδιαγραφές για την εφαρμογή του VAR. Μην αναφερθούμε και στο οικονομικό σκέλος.

Ποιος θα πληρώσει για τη λειτουργία του, όπως και το ποιος θα πληρώνει τους διαιτητές που θα απασχολούνται με το σύστημα. Διότι είναι επιπλέον χρήματα σε σχέση με τον αρχικό προϋπολογισμό κι ακόμα αυτός είναι στον… αέρα.

Διαβάστε επίσης

Στο Ρέντη ο Γκαρθία

Στο Ρέντη ο Γκαρθία

Ο Ισπανός προπονητής βρέθηκε εκεί το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης και αποχαιρέτησε τους πρώην παίκτες του.

Ο Μαρτίνς κερδίζει… πόντους

Ο Μαρτίνς κερδίζει… πόντους

Παραμένει ψηλά στη λίστα των «ερυθρολεύκων» ο Πορτογάλος. Ταιριάζει στο προφίλ του τεχνικού που αναζητούν οι άνθρωποι του Θρύλου.