Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρομερό!!! Η ΕΠΟ βράβευσε τον Αχιλλέα Μπέο!!! (vid)

Τρομερό!!! Η ΕΠΟ βράβευσε τον Αχιλλέα Μπέο!!! (vid)
Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018 - 13:54

Απίστευτα πράγματα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Βαγγέλη Γραμμένου. Την Ομοσπονδία της... εξυγίανσης. Η ΕΠΟ τίμησε τον Αχιλλέα Μπέο! Ναι καλά διαβάσατε. Τον Αχιλλέα Μπέο!!!

Έναν άνθρωπο ο οποίος έχει καταδικασθεί (σ.σ.: η απόφαση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων εκδόθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2018) για το αδίκημα της δωροδοκίας – δωροληψίας όπως επίσης και για αλλοίωση αποτελέσματος δύο αγώνων!!! Και όχι μόνο αυτό...

Η ίδια η Ομοσπονδία που στο παρελθόν είχε επιβάλει στον Αχιλλέα Μπέο ποινή ισόβιου αποκλεισμού από οποιαδήποτε ενασχόληση από το ποδόσφαιρο... Κι όμως αυτή η Ομοσπονδία, με τον Βαγγέλη Γραμμένο στην προεδρία της, τον τίμησε!

Τον άνθρωπο ο οποίος στιγματίστηκε για τον αλησμόνητο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στο Βόλο, όπου έγιναν τρομερά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ οι οποίοι έβγαλαν μαχαίρια, στυλιάρια και άλλα «πολεμοφόδια» και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.

Και όμως... Αυτόν τον άνθρωπο τον τίμησε η ΕΠΟ στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα της Εθνικής Ελπίδων, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης. Η σχετική βράβευση έγινε από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Παπαχρήστο. Τον βράβευσαν για τη συμβολή του στην ανάπτυξη του υγιούς αθλητισμού! Τι άλλο να πει κανείς;

Έτσι είναι... Στο «βωμό» της εξυγίανσης αυτά θα συμβαίνουν. Για να καταλάβουν όλοι πώς λειτουργεί η Ομοσπονδία του Βαγγέλη Γραμμένου. Τα πολλά λόγια περιττεύουν. Ευτυχώς υπάρχουν και εικόνα και βίντεο από αυτή τη βράβευση που θα μείνει στην ιστορία!

Πηγή φωτογραφίας: magnesianews.gr

Διαβάστε επίσης