Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γραμμένος... γράφει μαύρες σελίδες!

Ο Γραμμένος... γράφει μαύρες σελίδες!
Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018 - 14:45

Την περασμένη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος δήλωσε ωμά και προκλητικά ότι στις εκλογές της ομοσπονδίας τον στήριξαν οι Σαββίδης, Μελισσανίδης. Όμως, κάποιον ξέχασε. Αυτός ήταν ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος έδινε και το παρών στις προεκλογικές συγκεντρώσεις της παράταξής του στο «Μακεδονία Παλλάς», του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη, βεβαίως, βεβαίως…

Όπως, φαίνεται αυτό το… ατόπημα του Γραμμένου, να μην παραδεχθεί δηλαδή ότι πέραν των Σαββίδη, Μελισσανίδη τον στήριξε και ο Μπέος που έστειλε και τον ψευδομάρτυρα Λασκαράκη για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, ήρθε να καλύψει η βράβευση του Δημάρχου Βόλου από το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Τάκη Παπαχρήστο, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα που έδωσε η αγαπημένη του ομάδα ΝΠΣ Βόλου με την Εθνική Ελπίδων.

Δηλαδή, μετά τον περσινό τελικό Κυπέλλου του αίσχους που για χάρη του Μπέου (και ενώ είχε προηγηθεί η κατάθεση του Λασκαράκη κατά του Ολυμπιακού) ορίστηκε στο Πανθεσσαλικό, η… κωμωδία της εξυγίανσης έδωσε ένα ακόμη βραβείο στον Μπέο. Ειδικότερα, με την βράβευσή του από τον Παπαχρήστο, ο Γραμμένος έγραψε μια ακόμη μαύρη σελίδα στο ποδόσφαιρο, που ως γνωστόν λόγω της πολιτικής της διοίκησής του βρίσκεται στα πρόθυρα του Grexit.

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε πόσο επικίνδυνοι για το άθλημα είναι ο Γραμμένος και η κουστωδία που αποκαλείται ΔΣ της ΕΠΟ, όπου ως ταμίας συμμετέχει και ο Λασκαράκης που, όπως γνωρίζει όλος ο κόσμος, ο Μπέος στήριξε νωρίτερα για να γίνει πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Θυμίζουμε ότι ο Αχιλλέας Μπέος έχει καταδικαστεί από τις πειθαρχικές επιτροπές της ΕΠΟ με ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο, με την έφεσή του να απορρίπτεται δυο φορές, τόσο στις 20/02/2014, όσο και 02/06.14. Επίσης, για το σκάνδαλο «Κοριόπολις» στον πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βόλου επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για δωροδοκία-δωροληψία, για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα στους αγώνες Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου (12/3/2011), Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου (27/2/11) και συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ’ εξακολούθηση, η οποία είναι εξαγοράσιμη.

Πιο πάνω γράφουμε ότι ο Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βόλου είναι η αγαπημένη ομάδα του Μπέου. Οι «εξυγιαντές» σε αυτόν τον σύλλογο άναψαν το «πράσινο φως» να συγχωνευθεί με την Πύδνα Κίτρους (της ΕΠΣ Πιερίας), ώστε να παίξει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αν και δεν προβλέπεται διότι οι δυο σύλλογοι ανήκουν σε διαφορετικές περιφέρειες.

Καλημέρα σας, Κύριε Βασιλειάδη…

Στον Γραμμένο λέμε καληνύχτα, επειδή κάθε μέρα που περνάει βυθίζει διαρκώς το ελληνικό ποδόσφαιρο στο σκοτάδι…

Διαβάστε επίσης