Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το χάρηκαν για τον Ρέτσο οι πρώην συμπαίκτες του στον Θρύλο (pics)

Το χάρηκαν για τον Ρέτσο οι πρώην συμπαίκτες του στον Θρύλο (pics)
Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 - 11:04

Είναι μία παρέα, η οποία ξεκίνησε από την Ακαδημία του Ολυμπιακού και μέσα από σκληρή δουλειά και όντες πιστοί στις οδηγίες των ανθρώπων του συλλόγου μπόρεσαν να διαπρέψουν.

Ο λόγος για τους Ρέτσο, Ανδρούτσο, Νικολάου και Μανθάτη, οι οποίοι συνεχίζουν να κάνουν πολύ παρέα και να είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (09/04) σκόραρε με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο ματς με την Λειψία για το γερμανικό πρωτάθλημα, κάτι το οποίο χαροποίησε τους πρώην συμπαίκτες του στον Θρύλο.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ανδρούτσος, Νικολάου και Μανθάτης έδωσαν συγχαρητήρια μέσω των social media στον πολύ καλό τους φίλο, ο οποίος συνεχίζει να διαπρέπει σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον πλανήτη.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Έρχεται και σηκώνει αμέσως μανίκια

Έρχεται και σηκώνει αμέσως μανίκια

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται στη χώρα μας το απόγευμα της σημερινής ημέρας (10/04) για τον Ολυμπιακό και πιάνει αμέσως δουλειά για το χτίσιμο του νέου Θρύλου.

Πορτογάλος και πάλι...

Πορτογάλος και πάλι...

Στην πατρίδα του Πέδρο Μαρτίνς ασχολούνται με το γεγονός ότι ένας ακόμα συμπατριώτης τους θα κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού.