Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη!

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη!
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 - 03:36

Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί πώς δεν υπάρχει ούτε... λεπτό για χάσιμο. Ο Πορτογάλος τεχνικός σήκωσε... μανίκια με το «καλημέρα» στην Ελλάδα και επιδιώκει να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τις πρώτες του ημέρες στη χώρα μας. Ξεκίνησε με την ξενάγηση τόσο στο γήπεδο όσο και στο προπονητικό κέντρο του Θρύλου. Πήρε μια πρώτη «γεύση» από τον κόσμο, στο ΣΕΦ, στον τελικό του Challenge Cup με τη Ραβένα για το βόλεϊ Ανδρών.

Είχε πολύωρη συνάντηση με τον Φρανσουά Μοντεστό όπου και τα έβαλαν κάτω, για να έχει και ο 47χρονος τεχνικός ξεκάθαρη άποψη και γνώση για όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Ολυμπιακό, ώστε να αρχίσει σιγά-σιγά να αποκτά μεγαλύτερη γνώση πάνω στις δυνατότητές τους. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Ακόμα και η λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Έτσι, ο Μαρτίνς μίλησε με τον Χρήστο Κόντη αλλά και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Στόχος του να αποκτήσει μια καλύτερη άποψη πάνω στο υπάρχον ρόστερ καθώς ο ίδιος είναι εκείνος που μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα περάσει τους παίκτες του υπάρχοντος δυναμικού από το «μικροσκόπιό» του, για να κατασταλάξει αναφορικά με τις αποδεσμεύσεις που θα γίνουν.

Ο Πορτογάλος κόουτς θα συνεχίσει αυτές τις ημέρες έναν πρώτο κύκλο επαφών, συζητήσεων και συγκέντρωσης πληροφοριών για ό,τι μπορεί να τον ενδιαφέρει. Κι από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσει να έχει μια πιο ξεκάθαρη γνώση του αντικειμένου, δηλαδή των δυνατοτήτων των παικτών που είναι στο ρόστερ της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Ανησύχησαν με Ταχτσίδη

Ανησύχησαν με Ταχτσίδη

Χτύπησε στο γόνατο στην προπόνηση της Πέμπτης. Δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά χάνει το ματς με την Κέρκυρα.

Οι Γάλλοι για Τόμασον

Οι Γάλλοι για Τόμασον

Αναφέρουν πώς ο Ολυμπιακός αποτελεί πιθανό προορισμό για την επόμενη ημέρα της καριέρας του.