Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισχυρισμοί που στερούνται σοβαρότητας!

Ισχυρισμοί που στερούνται σοβαρότητας!
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 - 22:12

Τελικά πώς τα καταφέρνουν ορισμένοι να σε κάνουν να γελάς με τις προσθέσεις και τους ισχυρισμούς τους! Εν προκειμένω η πλευρά της Λας Πάλμας. Η ισπανική ομάδα θέλει να κινηθεί κατά του Ολυμπιακού για τον Εμενίκε. Οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι στον Θρύλο ήξεραν ότι ο Νιγηριανός είναι τραυματίας.

Αλλά υπάρχουν δύο γεγονότα που δείχνουν κάτι εντελώς διαφορετικό. Πρώτον… πώς γίνεται να έχει περάσει ο Εμενίκε τις ιατρικές εξετάσεις στην Ισπανία και να μην έχει φανεί το παραμικρό κατά τη διάρκειά τους. Και δεύτερον… Πώς γίνεται το ιατρικό επιτελείο της Λας Πάλμας να άναψε το «πράσινο» φως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, εάν υπήρχε πρόβλημα.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της Λας Πάλμας στην 1η Φεβρουαρίου, ο Εμενίκε θα περνούσε από εξετάσεις πριν παρουσιαστεί. Και την επόμενη ημέρα η είδηση στην ιστοσελίδα της ισπανικής ομάδας ήταν η παρουσίασή του.

Συνεπώς για να φτάσουμε στην παρουσίαση, πέρασε από ιατρικά. Εάν υπήρχε πρόβλημα, δεν θα φαίνονταν; Κάτι τέτοιο δεν προέκυψε, τότε, από την πλευρά της Λας Πάλμας. Συνεπώς οι τωρινοί ισχυρισμού από την πλευρά του ισπανικού συλλόγου κρίνονται να στερούνται… σοβαρότητας σε κάθε περίπτωση.

Διαβάστε επίσης

Ο Μαρτίνς και η ομάδα Κ17

Ο Μαρτίνς και η ομάδα Κ17

Ο σκοπός της παρουσίας του Πορτογάλου τεχνικού στο Ρέντη ήταν να παρακολουθήσει το ματς των Εφήβων.