Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη με Λάτσι για την Αζαξιό!

Νίκη με Λάτσι για την Αζαξιό!
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 - 01:03

Καθοριστικός για τη νίκη της Αζαξιό, στο ματς με την Νανσί, ήταν το βράδυ της Παρασκευής ο Καζίμ Λάτσι. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται δανεικός από τον Θρύλο στη γαλλική ομάδα, άνοιξε το… δρόμο για το τρίποντο.

Στο 70ό λεπτό μπήκε στο ματς και κατάφερε να σκοράρει αμέσως. Στο 74’ ήταν εκείνος που πέτυχε το 1-0 και έβαλε τις βάσεις για να πάρει η ομάδα του το τρίποντο. Για να έρθει λίγο αργότερα και το δεύτερο τέρμα και να κλειδώσει η Αζαξιό τη νίκη.

Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του διεθνής Αλβανού που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη γαλλική ομάδα της Ligue 2, κάνοντας καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της.

Διαβάστε επίσης

«Σκέφτεται την επιστροφή Μαρκάνο ο Ολυμπιακός»

«Σκέφτεται την επιστροφή Μαρκάνο ο Ολυμπιακός»

Σύμφωνα με ισπανικά πορτογαλικά Μέσα αρκετές ομάδες έχουν καταθέσει πρόταση στον 31χρονο αμυντικό, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το προσεχές καλοκαίρι με την Πόρτο, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες.

Ισχυρισμοί που στερούνται σοβαρότητας!

Ισχυρισμοί που στερούνται σοβαρότητας!

Από τη Λας Πάλμας κατά του Ολυμπιακού για Εμενίκε. Υποστηρίζουν ότι στον Θρύλο ήξεραν ότι είναι τραυματίας. Γιατί τότε δεν φάνηκε τίποτα στις εξετάσεις του, στην Ισπανία;