Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάλι γκολ οφ σάιντ ο ΠΑΟΚ

Πάλι γκολ οφ σάιντ ο ΠΑΟΚ
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 - 21:34

Ποιος είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος του ΠΑΟΚ να σκοράρει φέτος; Μα με γκολ οφ σάιντ! Έχει γίνει τόσες φορές φέτος, το είδαμε και στο ματς με τον Πανιώνιο, το απόγευμα του Σαββάτου στην Τούμπα. Στο 66’ η πάσα του Μακ για τον Πρίγιοβιτς, τον βρήκε εκτεθειμένο, μπροστά από τους αμυντικούς της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Αλλά ο επόπτης Δίπλαρης -από το σύνδεσμο της Καρδίτσας- δεν το πήρε… χαμπάρι! Δεν είδε (!) ότι ο Σέρβος ήταν σε αντικανονική θέση πριν σκοράρει. Μάλλον μπέρδεψε τις φανέλες των παικτών του ΠΑΟΚ (ασπρόμαυρες) με εκείνες των παικτών του Πανιωνίου (κυανέρυθρες). Ίσως για τον βοηθό διαιτητή του ματς στην Τούμπα να μην είναι εύκολο να ξεχωρίσει τις μεν από τις δε και να… μπερδεύτηκε.

Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος, έχει συμβεί και με πολλούς συναδέρφους του σε ματς του ΠΑΟΚ φέτος! Τι να λέμε τώρα… Έχουν γίνει τόσα και τόσα και συνεχίζεται αυτό το τροπάριο. Όχι τίποτα άλλο, μα ξεφτιλίζονται με αυτή την κατάσταση. Σας βλέπουν όλοι και σας έχουν σιχαθεί, ειδικά τους διαιτητές και τους βοηθούς που επανειλημμένα έχουν κάνει τα ίδια λάθη, κατακυρώνοντας αντικανονικά γκολ!

Διαβάστε επίσης

Προσεκτικά με Ταχτίδη!

Προσεκτικά με Ταχτίδη!

Πιο χαλαρά γυμνάστηκε και το Σάββατο ο 27χρονος μέσος που έχει μια ελαφριά κάκωση στο γόνατο.