Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η στήριξη στο ελληνικό στοιχείο γίνεται ήδη πράξη

Η στήριξη στο ελληνικό στοιχείο γίνεται ήδη πράξη
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 - 11:44

Η διάθεση του Ολυμπιακού για τη στήριξη στο ελληνικό στοιχείο ενόψει της νέας σεζόν είναι ξεκάθαρη, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τονίζει στην ομιλία του που είχε πριν από μερικές ημέρες στο Ρέντη προς τους παίκτες ότι πολλά παιδιά από την Ακαδημία θα πάρουν τις ευκαιρίες τους.

Αυτό γίνεται ήδη πράξη, με αρκετά νεαρά παιδιά να αναμένεται να πάρουν τις ευκαιρίες τους μέχρι το τέλος της σεζόν, αρχής γενομένης στο ματς με την Κέρκυρα, σήμερα, Δευτέρα (16/04).

Ο Χρήστος Κόντης συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας τους Μάριο Βρουσάι, Θανάση Ανδρούτσο, Νίκο Βέργο, Δημήτρη Νικολάου, Λευτέρη Χουτεσιώτη, όλοι τους προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου.

Οι παίκτες από τα φυτώρια του συλλόγου παίρνουν καθημερινά ευκαιρίες στο Ρέντη, συμμετέχοντας στις προπονήσεις με την «πρώτη» ομάδα και το επόμενο διάστημα αναμένεται να πάρουν και χρόνο συμμετοχής σε κάποιο από τα επίσημα παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα για τον Θρύλο.

Για τον Βρουσάι αυτή είναι η πρώτη του κλήση στην αποστολή της πρώτης ομάδας στο πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο ισχύει για τη φετινή σεζόν και για τον Βέργο.

Οι «ερυθρόλευκοι» πιτσιρικάδες έχουν λοιπόν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν με το πάθος και τη διάθεσή τους ότι αξίζουν να βρίσκονται στον Ολυμπιακό και να βοηθήσουν στο άμεσο μέλλον την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της.

Η δική τους κλήση αποτελεί κίνητρο και για τα υπόλοιπα παιδιά της Ακαδημίας, να δουλέψουν σκληρά στις προπονήσεις, ώστε να είναι οι επόμενοι… Το ταλέντο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού είναι άφθονο και όλοι όσοι ξεχωρίζουν θα έχουν την ευκαιρία τους το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Επιτέλους ξανά με τον κόσμο του!

Επιτέλους ξανά με τον κόσμο του!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κέρκυρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχοντας τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο πλευρό του μετά από διάστημα περίπου 2.5 μηνών, οι οποίοι αναμένεται να στηρίξουν για ακόμη μία φορά την ομάδα.

Εξαιρετικός και πάλι ο Τσιμίκας

Εξαιρετικός και πάλι ο Τσιμίκας

Ο νεαρός αμυντικός της Βίλεμ στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό είχε πολύ καλή παρουσία σε ακόμη ένα ματς στο Ολλανδικό πρωτάθλημα.