Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιτέλους ξανά με τον κόσμο του!

Επιτέλους ξανά με τον κόσμο του!
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 - 11:55

Μετά από διάστημα περίπου 2.5 μηνών ο Ολυμπιακός θα έχει ξανά τον κόσμο στο πλευρό του στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» επιτέλους θα έχουν τη βοήθεια των ΓΑΥΡΩΝ στο σπίτι τους, η οποία τους είχε λείψει το τελευταίο διάστημα, λόγω της τιμωρίας που είχαν δεχτεί από το ματς με την ΑΕΚ.

Οι ΓΑΥΡΟΙ αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Ναό και να δείξουν για ακόμη μία φορά τη στήριξή τους στην ομάδα, η οποία έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν με την επιστροφή εκεί που ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους.

Ο κόσμος του Θρύλου δεν είναι συνηθισμένος σε κακές χρονιές, ωστόσο, έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι στα δύσκολα είναι ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, δίνοντάς της έτσι ώθηση να ξανά ανέβει, ώστε να φτάσει και πάλι στην κορυφή.

Όλοι, λοιπόν, οφείλουν να βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Κέρκυρα και να στείλουν το μήνυμά τους προς πάσα κατεύθυνση ότι όλοι στην «ερυθρόλευκη οικογένεια» είναι μία γροθιά απέναντι στον πόλεμο που δέχεται η ομάδα και ο ηγέτης της, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι η δύναμή του και με αυτό στον πλευρό του θα ξεκινήσει για τον στόχο του 4 στα 4 στο υπόλοιπο της σεζόν, με στόχο μία νέα δυνατή αρχή ενόψει και της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Για ένα νέο ξεκίνημα

Για ένα νέο ξεκίνημα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στον Ναό στις 19:30 την Κέρκυρα με στόχο να πάρει τη νίκη συνδυάζοντάς την με μία καλή εμφάνιση. Live από το gavros.gr / NS1.

Η στήριξη στο ελληνικό στοιχείο γίνεται ήδη πράξη

Η στήριξη στο ελληνικό στοιχείο γίνεται ήδη πράξη

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν τονίσει ότι θα δώσουν ευκαιρίες στους νεαρούς Έλληνες παίκτες, κάτι το οποίο γίνεται πραγματικότητα, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής όπως αναμένεται στο ματς με την Κέρκυρα.