Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για ένα νέο ξεκίνημα

Για ένα νέο ξεκίνημα
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 - 13:29

Με την Κέρκυρα αναμετράται σήμερα (16/04) στις 19:30 ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 27η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr/NS1.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες στο συγκεκριμένο παιχνίδι, παρουσιάζοντας διάθεση και καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας με αυτό τον τρόπο μία νέα αρχή.

Οι Πειραιώτες με τον κόσμο στο πλευρό τους μετά από διάστημα περίπου 2.5 μηνών είναι υποχρεωμένοι να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο πάθος και να φτάσουν σε μία άνετη νίκη, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κάτω από τα βλέμματα του Μαρτίνς, ο οποίος θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση.

Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να κλείσουν με θετικό τρόπο τη χρονιά, κάνοντας το 4 στα 4, αλλάζοντας διάθεση και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κυνηγήσει την 2η θέση στο βαθμολογικό πίνακα μέχρι το τέλος, με αρκετούς παίκτες να παίρνουν τις ευκαιρίες από τον Χρήστο Κόντη, ώστε να δείξουν το ταλέντο τους και ότι αξίζουν να βρίσκονται στο νέο Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη να χτίζεται.

Υπενθυμίζουμε η αποστολή της ομάδας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση απαρτίζεται από τους:

Προτό, Χουτεσιώτη, Ελαμπντελαουί, Χατζησαφί, Κούτρη, Ένγκελς, Νικολάου, Ρομαό, Ταχτσίδη, Φορτούνη, Μάριν, Μαρτίνς, Ανδρούτσο, Βρουσάι, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ και Βέργο.

Διαβάστε επίσης

Επιτέλους ξανά με τον κόσμο του!

Επιτέλους ξανά με τον κόσμο του!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κέρκυρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχοντας τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο πλευρό του μετά από διάστημα περίπου 2.5 μηνών, οι οποίοι αναμένεται να στηρίξουν για ακόμη μία φορά την ομάδα.