Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το θέμα του Φωκά δεν είναι πολιτικό, αλλά ιατρικό…» (pic)

«Το θέμα του Φωκά δεν είναι πολιτικό, αλλά ιατρικό…» (pic)
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 - 13:44

Ο Αριστείδης Φωκάς, βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ, φωνάζοντας μαζί με τους οπαδούς της ομάδας του να καεί η Βουλή. Ο ίδιος βουλευτής είχε τονίσει ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν είχε όπλο στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο συγκεκριμένος, λοιπόν, βουλευτής δεν μπορούσε να μη σχολιαστεί με όσα συνεχίζει να λέει και να κάνει από τον Κώστα Καραπαπά.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή του στο Facebook υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να εγείρεται πολιτικό ζήτημα για εκείνον, αφού το θέμα του δεν είναι πολιτικό, αλλά ιατρικό, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του έγραψε:

«Έβλεπα το πρωί τον Φωκά τον βουλευτή Θεσσαλονίκης στα κανάλια και νομίζω ότι κάνουν λάθος όσοι λένε ότι εγείρεται πολιτικό ζήτημα που ένας βουλευτής καλούσε απο εξέδρας, να καεί η Βουλή. Το θέμα του συγκεκριμένου δεν είναι πολιτικό, αλλά ιατρικό...»

Διαβάστε επίσης

Κατάντια…

Κατάντια…

Η ξεφτίλα του ΠΑΟ συνεχίζεται, γνωρίζοντας τιμωρία αφαίρεσης 9 βαθμών για οφειλές σε Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ.

Για ένα νέο ξεκίνημα

Για ένα νέο ξεκίνημα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στον Ναό στις 19:30 την Κέρκυρα με στόχο να πάρει τη νίκη συνδυάζοντάς την με μία καλή εμφάνιση. Live από το gavros.gr / NS1.