Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλύτερα δεν γίνονταν για τον Βρουσάι!

Καλύτερα δεν γίνονταν για τον Βρουσάι!
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 - 21:20

Ξεχωριστή στιγμή για τον Μάριο Βρουσάι. Ο νεαρός εξτρέμ στο ματς με την Κέρκυρα έκανε την πρώτη του συμμετοχή με τη «μεγάλη» ομάδα του Ολυμπιακού σε ματς πρωταθλήματος. Ως τώρα είχε αγωνιστεί μονάχα σε ματς του Κυπέλλου Ελλάδας με τους «ερυθρολεύκους».

Στο ματς με την Κέρκυρα ο Χρήστος Κόντης του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί με την «πρώτη» ομάδα και σε ματς πρωταθλήματος, όταν στο 78' τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Κέβιν Μιραλάς.

Ο «μικρός» άρπαξε την ευκαιρία από τα… μαλλιά. Όχι μονάχα γιατί ήταν αρκετά κινητικός, αλλά διότι σκόραρε και το παρθενικό του γκολ με την «πρώτη» ομάδα στο 87', μετά την ασίστ του Ανσαριφάρντ και το δικό του, εξαιρετικό τελείωμα.

Με τους συμπαίκτες του να τρέχουν όλοι να τον συγχαρούν –ακόμα και ο Προτό «εγκατέλειψε» την εστία του- για να φτάσει στην άλλη περιοχή και να του πει μπράβο για το γκολ που σημείωσε. Όμως και οι ΓΑΥΡΟΙ στις εξέδρες τον αποθέωσαν για την εμφάνιση και το πρώτο του γκολ.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κέρκυρα 5-1 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κέρκυρα 5-1 (Τελικό)

Την Κέρκυρα υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλει τη νίκη προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Live στις 19:30 από το gavros.gr / NS1.

Ο Ναός είχε ζωντάνια!

Ο Ναός είχε ζωντάνια!

Μετά από 70 ημέρες ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε ξανά στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» με τους ΓΑΥΡΟΥΣ στις εξέδρες.