Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η ομάδα έκανε ένα βήμα μπροστά» (vid)

«Η ομάδα έκανε ένα βήμα μπροστά» (vid)
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 - 23:36

Πολυτιμότερος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα ήταν ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός σκόραρε το πρώτο του γκολ μπροστά στους ΓΑΥΡΟΥΣ, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και αποθεώθηκε. Μετά το ματς πήρε και το σχετικό βραβείο για τον MVP.

Στις δηλώσεις που έκανε, υπογράμμισε: «Πραγματικά χρειάστηκε να δουλέψω πολύ, είμαστε σε μία δύσκολη περίοδο. Κάποτε ήταν εύκολο για εμένα να βάζω τέτοια γκολ, αλλά μετά από ένα διάστημα μεγάλης διάρκειας που ήμουν εκτός, πλέον δεν ήταν εύκολο. Δεν σταμάτησα όμως ποτέ να το πιστεύω ότι μπορώ και συνέχισα να δουλεύω και σήμερα ήρθε η αποζημίωση με αυτό το γκολ. Το σημαντικό όμως είναι η ομάδα. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για τη συνέχεια και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Ο Βέλγος επανέλαβε ότι θέλει να παραμείνει στον Θρύλο, συμπληρώνοντας ότι ο κόσμος ξέρει την επιθυμία του. Σχολιάζοντας ότι «Είναι πολλοί παίκτες οι οποίοι έχουν ακόμη συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θέλουν να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά. Ήταν ένα κίνητρο για εμάς το συγκεκριμένο παιχνίδι και θέλαμε να δείξουμε ωραία πράγματα μπροστά και στον καινούργιο μας προπονητή. Για εμένα όμως τα πράγματα δεν είναι τα ίδια. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι θέλω να μείνω, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πως θα εξελιχθεί η διαπραγμάτευση μεταξύ του Ολυμπιακού και της Έβερτον. Έχει αποφασιστεί να αφήσουν τις συζητήσεις για το τέλος της περιόδου, επίσης θα αγωνιστώ και στο Μουντιάλ. Ελπίζω οι διαπραγματεύσεις να εξελιχθούν καλά γιατί έχω δηλώσει εγώ ότι θέλω να μείνω».

Διαβάστε επίσης

«Gone but not forgotten 21+96»

«Gone but not forgotten 21+96»

Οι ΓΑΥΡΟΙ δεν ξέχασαν τα 96 αδικοχαμένα θύματα της τραγωδίας του Χίλσμπορο καθώς συμπληρώθηκαν την Κυριακή 29 χρόνια από εκείνη την αποφράδα ημέρα.