Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγωγή στην ΕΠΟ του Γραμμένου!

Αγωγή στην ΕΠΟ του Γραμμένου!
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 - 14:37

Χρωστάει και δεν πληρώνει η ΕΠΟ της «εξυγίανσης», η ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου. Του «δικού μας Γραμμένου» όπως είχε πει ο Σαββίδης. Του Γραμμένου και του Δ.Σ της που αποφάσισαν να πάρουν την Εθνική από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά ακόμα δεν έχουν πληρώσει το ποσό που αφορά τα λειτουργικά έξοδα του μπαράζ με την Κροατία, που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο (12/11/2017).

Τα οποία ήταν κάτι περισσότερο από 55.000€ (για την ακρίβεια 55.591,27€ με τον αναλογούντα ΦΠΑ). Κι έτσι η «Καραϊσκάκης ΑΕ» δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο παρά να πάρει την απόφαση να καταθέσει αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, ακολουθώντας τη δικαστική οδό! Κάτι που αποκάλυψαν ο Τάκης με τον Άκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Άντε Γειά», το βράδυ της Δευτέρας (16/04).

Αυτή είναι η ΕΠΟ του Γραμμένου. Η σύμβαση με την «Καραϊσκάκης ΑΕ» από το 2003 (σ.σ.: σύμβαση εκχώρησης που υπογράφηκε στις 20 Μάϊου 2003) προέβλεπε πώς θα μπορεί να χρησιμοποιεί το Καραϊσκάκη για επίσημα και φιλικά ματς της Εθνικής χωρίς να πληρώνει ποσό ως μίσθωμα, με μοναδική υποχρέωση να καλύπτει τα λειτουργικά έξοδα από τις αναμετρήσεις.

Κάτι που προέβλεπε και το ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα στις δύο πλευρές που υπεγράφη στις 5 Σεπτεμβρίου 2016. Σε αυτό αναφέρονταν ρητά πώς θα πρέπει να καταβάλλονται από την ομοσπονδία στην «Καραϊσκάκης ΑΕ» το ποσό από τα λειτουργικά μέσα σε 30 ημέρες από τη διεξαγωγή κάθε αγώνα και την έκδοση του σχετικού τιμολογίου.

Πέντε μήνες μετά την ημέρα τέλεσης του ματς και ακόμα να καταβάλλει το ποσό η ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου. Του «δικού μας Γραμμένου» όπως είχε αναφέρει ο Σαββίδης. Η ΕΠΟ της «εξυγίανσης» όπως φαίνεται με κάθε της κίνηση και ενέργεια το τελευταίο διάστημα. Αλλά έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές και δεν δείχνει διάθεση να τηρήσει τις υποχρεώσεις της, εξοφλώντας τα λειτουργικά έξοδα του ματς με την Κροατία.

Διαβάστε επίσης