Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ικανοποίηση για τη διάθεση των «ερυθρόλευκων»

Ικανοποίηση για τη διάθεση των «ερυθρόλευκων»
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 - 11:25

Την ευκαιρία να τσεκάρει από κοντά για πρώτη φορά τους παίκτες του είχε τη Δευτέρα (16/04) ο Πέδρο Μαρτίνς στο ματς με την Κέρκυρα.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού έδειξε να μένει ικανοποιημένος από τη διάθεση και το πάθος των ποδοσφαιριστών του στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς φυσικά να σημαίνει αυτό ότι δεν εντόπισε αρκετά λάθη, τα οποία καλείται ο ίδιος να διορθώσει ενόψει της νέας σεζόν.

Πάντως, ο 47χρονος έμαθε κάποια νέα πράγματα για το σύλλογο, έχοντας συνεχώς συνομιλία με τον Φρανσουά Μοντεστό, με τον οποίο παρακολούθησε μαζί τον αγώνα και του έλυσε όποια απορία του δημιουργήθηκε.

Το σημαντικό είναι, ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει την ευκαιρία από πολύ νωρίς να εντοπίσει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ομάδας, ώστε να μπορέσει να φτιάξει μαζί με τους ανθρώπους του Θρύλου το σύνολο που όλοι θα θέλουν να βλέπουν τη νέα σεζόν.

Τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, με τον Μαρτίνς πλέον να μπορεί έχοντας όλο το χρόνο στη διάθεσή του να κάνει τις πιο σωστές επιλογές για την ομάδα.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο 47χρονος αναχώρησε την Τρίτη (17/04) για την πατρίδα του, προκειμένου να διευθετήσει κάποια οικογενειακά θέματα, ωστόσο, μέχρι να επιστρέψει ξανά για μόνιμη εγκατάσταση θα έχει διαρκώς επαφές με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης

Το μέλλον του ανήκει!

Το μέλλον του ανήκει!

Ο Μάριος Βρουσάι αποτελεί το πρόσωπο των ημερών στον Ολυμπιακό και δικαίως, μετά την εμφάνισή του κόντρα στην Κέρκυρα, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να πρέπει ωστόσο να παραμείνει προσγειωμένος, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά…

Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσεις

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το ρεπό που τους παραχωρήθηκε την Τρίτη (17/04) επιστρέφουν στη δουλειά ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης.