ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Παροξυσμός από τον κόσμο του Θρύλου! Σπάει όλα τα κοντέρ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δουλειά για να μην επαναληφθούν

Δουλειά για να μην επαναληφθούν
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 - 23:33

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Πρώτη προπόνηση την Τετάρτη μετά το ματς με την Κέρκυρα. Εκεί που ο Ολυμπιακός νίκησε με 5-1 τους «Φαίακες», παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Όμως ακόμα και μετά από μια ευρεία νίκη, ο προπονητής μιας ομάδας βρίσκει και ορισμένα πράγματα που δεν λειτούργησαν καλά και πρέπει να διορθωθούν για τη συνέχεια.

Αρχικά ο Χρήστος Κόντης συνεχάρη τους παίκτες του για τη συνολική τους εμφάνιση, τη νίκη και τα πέντε γκολ που έβαλαν. Όμως ο προπονητής του Θρύλου στάθηκε και στα λάθη που έγιναν. Ειδικά σε ό,τι αφορά την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του. Διότι επέτρεψαν οι «ερυθρόλευκοι» στους «Φαίακες» να έχει 11 τελικές μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και εξ αυτών οι 5 στο τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ένα γκολ, ενώ και ο Προτό έκανε 4 σημαντικές επεμβάσεις. Κι αυτό είναι που θα πρέπει να διορθωθεί. Εκεί έριξε το βάρος ο προπονητής του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας πώς θα πρέπει να δουλέψουν αρκετά τις προσεχείς ημέρες για να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης

Το μυαλό στον Απόλλωνα…

Το μυαλό στον Απόλλωνα…

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς στην Ριζούπολη, επιθυμώντας να παρουσιάσουν ακόμη καλύτερο πρόσωπο από εκείνο στον αγώνα με την Κέρκυρα, φτάνοντας σε ακόμη μία άνετη επικράτηση.