Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μυαλό στον Απόλλωνα…

Το μυαλό στον Απόλλωνα…
Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 - 13:46

Την προετοιμασία του για τον Απόλλωνα Σμύρνης ξεκίνησε την Τετάρτη (18/04) ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή (22/04) θα αντιμετωπίσουν στην Ριζούπολη την «Ελαφρά Ταξιαρχία» επιθυμώντας να πάρουν τη νίκη, παρουσιάζοντας ακόμη καλύτερο πρόσωπο από εκείνο που είχαν στο ματς με την Κέρκυρα.

Στο ματς με τους Φαίακες οι παίκτες του Θρύλου έβγαλαν πάθος και διάθεση στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να επαναλάβουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης στο ματς μεν τον Απόλλωνα.

Η νίκη με καλό πρόσωπο για τον Ολυμπιακό αποτελεί μονόδρομο και παράλληλα υποχρέωση για τους Πειραιώτες, οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν κόντρα στην Κέρκυρα.

Ο στόχος όλων στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι να τελειώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα αυτή τη χρονιά, έχοντας αρχίσει ήδη το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, ώστε ο Θρύλος να επιστρέψει στην κορυφή.

Το μυαλό όλων, λοιπόν, βρίσκεται στο προσεχές εκτός έδρας ματς, με τους παίκτες να έχουν συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να τα δίνουν όλα σε κάθε αγώνα, ακόμη και στις προπονήσεις, αν θέλουν να παραμείνουν και τη νέα χρονιά στο σύλλογο.

Διαβάστε επίσης