Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κατέθεσε αγωγή κατά της ΕΠΟ η «Καραϊσκάκης ΑΕ»

Κατέθεσε αγωγή κατά της ΕΠΟ η «Καραϊσκάκης ΑΕ»
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 - 15:02

Η ΕΠΟ της… εξυγίανσης και του Βαγγέλη Γραμμένου, όπως σας είχαμε ενημερώσει στο gavros.gr πριν από μερικές ημέρες χρωστάει ένα ποσό της τάξεως των 55.500 ευρώ στην «Καραϊσκάκης ΑΕ» για τα λειτουργικά έξοδα του αγώνα μπαράζ της Ελλάδας με την Κροατία.

Η «Καραϊσκάκης ΑΕ» δεν μπορούσε παρά από το να καταθέσει αγωγή κατά της ΕΠΟ στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, όπως σας είχαμε πληροφορήσει, κάτι το οποίο τελικά έπραξε, ζητώντας τα χρωστούμενα για το συγκεκριμένο ματς το οποίο έγινε στις 12 Νοεμβρίου του 2017.

Το στάδιο παραχωρείται από το 2010 εντελώς δωρεάν, όπως έχει συμφωνηθεί, χωρίς να εισπράττει η διεύθυνση της «Καραϊσκάκης ΑΕ» κανένα ποσό για μίσθωμα, κάτι το οποίο κάνει ο Ολυμπιακός.

Αντίθετα, η ΕΠΟ το μόνο που υποχρεούται να πληρώνει είναι τα λειτουργικά έξοδα των αγώνων, τουλάχιστον μέχρι προσφάτως, αφού πήραν την Εθνική από το καλύτερο γήπεδο της χώρας, κάτι όμως που δεν έπραξαν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αναγκάζοντας την «Καραϊσκάκης ΑΕ» να κινηθεί νομικά.

Αυτή είναι η ΕΠΟ της… εξυγίανσης και του Βαγγέλη Γραμμένου, η οποία χρωστάει και δεν πληρώνει…

Διαβάστε επίσης

Αγωγή στην ΕΠΟ του Γραμμένου!

Αγωγή στην ΕΠΟ του Γραμμένου!

Από την «Καραϊσκάκης ΑΕ» για ληξιπρόθεσμες οφειλές 55.500€ που αφορούν τα λειτουργικά έξοδα του ματς Ελλάδα-Κροατία (12/11/2017).