Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι, μόνο νίκες μέχρι το τέλος»

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι, μόνο νίκες μέχρι το τέλος»
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 - 11:52

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να πάρουν τρεις νίκες στα ισάριθμα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στη Nova για τη συνέχεια της σεζόν στην ομάδα, για το ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς και την Ακαδημία του συλλόγου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε όλα τα παιδιά που προέρχονται από τα φυτώρια της ομάδας δίνουν και θα συνεχίσουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, υπογραμμίζοντας ότι ευελπιστεί στο μέλλον να υπάρξουν και νέοι παίκτες που θα καταφέρουν να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη διάθεση των παικτών του Ολυμπιακού μετά το ματς με την Κέρκυρα:

«Είναι αλήθεια αυτό. Στις προπονήσεις έχουμε μεγάλη διάθεση και προσπαθούμε να το βγάλουμε αυτό και μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα μένουν κάποιοι αγώνες, όπου θέλουμε να τους κερδίσουμε όλους και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης:

«Είναι μία ομάδα που θα κοιτάξει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, γιατί είναι σε δύσκολη θέση. Θα παίξει σκληρά, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι και ιδιαίτερα τώρα θα είναι πιο σκληρή. Το ξέρουμε, όμως εμείς, το περιμένουμε ότι θα είναι μία ομάδα που θέλει να κυνηγήσει το αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να τα δώσουμε και εμείς όλα, κάνοντας αυτό που ξέρουμε καλύτερα».

Για τον στόχο στο υπόλοιπο της σεζόν:

«Στόχος μας είναι πάντα να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα. Τώρα το τι θα γίνει στο τέλος θα φανεί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς».

Για το αν μπορεί η Ακαδημία του Ολυμπιακού να συνεχίσει να βγάζει ταλέντα τα οποία θα μπορέσουν να χτυπήσουν την πόρτα της πρώτης ομάδας:

«Είναι πολύ όμορφο αυτό να κοιτάς δίπλα σου και να βλέπεις παιδιά που είσαι χρόνια μαζί τους από την Ακαδημία. Σίγουρα αυτά τα παιδιά όσα ανεβαίνουν από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα, γιατί το έχω βιώσει, θα δώσουν το 100% και θα συνεχίσουν να το κάνουν αυτό για όσο φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ευελπιστώ στο μέλλον και άλλα παιδιά να πάρουν την ευκαιρία τους».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε όποια θέση του ζητηθεί:

«Έτοιμος είμαι. Θέλω να παίζω όπου και αν με χρειαστεί ο προπονητής. Αλλά καλό είναι να παίζεις εκεί που μπορείς να αποδώσεις καλύτερα. Εγώ, όπου και αν με επιλέξει ο προπονητής μου και με χρειαστεί θα δώσω το 100% μου».

Διαβάστε επίσης

Προκλητικό «παρελθόν»…

Προκλητικό «παρελθόν»…

Ο Κατσικογιάννης θα σφυρίξει για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν σε αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα, έχοντας αδικήσει στα δύο προηγούμενα ματς τους «ερυθρόλευκους».