Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρα… βρέχει για τον Γραμμένο

Πέρα… βρέχει για τον Γραμμένο
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 - 14:25

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αν δεχθούμε ότι τη Δευτέρα η FIFA θα συνεδριάσει με θέμα το Grexit, μια υπόθεση που αποτελεί «κωμωδία» αφού δεν πληρείται καμία από τις δυο προϋποθέσεις (καταγγελία για παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο και μη τήρηση του καταστατικού της), ξέχωρα που όλα έγιναν με την εποπτεία της Επιτροπής Παρακολούθησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, άρα αυτή έχει την πρώτη και μεγαλύτερη ευθύνη για το… μπάχαλο. Ακόμη, λοιπόν, και αν δεχθούμε ότι υπάρχει ενδεχόμενο GREXIT, ο πρόεδρος της ΕΠΟ απέδειξε ότι δεν μπορεί να διοικήσει!

Ο Γραμμένος αφήνει τα πάντα στο «σκοτάδι» και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μόνο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, με αποκορύφωμα ότι είναι ο μοναδικός που φέρεται να ενημερώθηκε για τα περιεχόμενο της συνάντησης του προέδρου της ΕΠΟ με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο. Κατά τα άλλα διέρρευσε ότι θα παραστεί στη δευτεριάτικη συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικών Ομοσπονδιών, όπου ο Χούμπελ εισηγήθηκε την τιμωρία του αποκλεισμού όλων των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη, όμως δεν συγκάλεσε ούτε ΔΣ στην ΕΠΟ για να αποφασιστεί η… γραμμή υπεράσπισης και να ενημερωθούν επίσημα και οι υπόλοιποι σύμβουλοι για την κατάσταση, ούτε κάλεσε τους εκπροσώπους των ομάδων σε συνάντηση, αν και υποτίθεται ότι αυτές θα «λουστούν» τις επιπτώσεις.

Ένα σοβαρό θέμα, όπως τουλάχιστον το παρουσιάζουν τα «παπαγαλάκια» της… εξυγίανσης, ο Γραμμένος φαίνεται πως το χειρίζεται πολύ πρόχειρα. Ενώ έπρεπε να είχε σημάνει συναγερμός, στην ουσία δεν κουνιέται φύλλο! Όμως, αν την Δευτέρα έχουμε το… μοιραίο, ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα υλοποιήσει τη δήλωσή του ότι θα παραιτηθεί ή θα μείνει για να «θάψει» περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Διαβάστε επίσης

Προκλητικό «παρελθόν»…

Προκλητικό «παρελθόν»…

Ο Κατσικογιάννης θα σφυρίξει για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν σε αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα, έχοντας αδικήσει στα δύο προηγούμενα ματς τους «ερυθρόλευκους».