Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Τεβεκέλης τα «ζήτησε», η ΚΕΔ τα έκανε!

Ο Τεβεκέλης τα «ζήτησε», η ΚΕΔ τα έκανε!
Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 - 14:20

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου ο ΠΑΟΚ… έβηξε και η ΚΕΔ έπαθε πνευμονία. Τέτοια «αρμονία» των δηλώσεων του συμβούλου διαιτησίας του ΠΑΟΚ, Μάλαμα Τεβεκέλη με τους ορισμούς δεν πέρασε απαρατήρητη από τη διαιτητική πιάτσα, συμπεριλαμβανομένων και όσων αναλύουν τους ορισμούς. Οι δηλώσεις έγιναν πριν από δυο αγωνιστικές και ο Θεσσαλονικιός παράγοντας εξέφρασε κάποια παράπονα για διαιτητές που δεν ορίζονται, ζητώντας και την καρατόμηση των Αρετόπουλου (Τρικάλων), Κομίνη (Θεσπρωτίας), οι οποίοι δεν μπήκαν ούτε την 27η, ούτε την 28η Αγωνιστική, η οποία γίνεται αύριο.

Ειδικά για τους προαναφερόμενους η σύμπτωση είναι πολύ μεγάλη, όμως το ίδιο ισχύει και για τους άλλους που ανέφερε ο Τεβεκέλης. Ο παράγοντας του ΠΑΟΚ και πρώην μέλος της ΚΕΔ εξέφρασε γενικά παράπονα, με αποτέλεσμα να μην τιμωρηθεί ο Τζήλος που ευνόησε την ομάδα του στο Περιστέρι, ενώ επεσήμανε ότι «ο Διαμαντόπουλος έχει να οριστεί από το παιχνίδι ΑΕΚ – Ξάνθη, επειδή δεν έδωσε το πέναλτι στην ΑΕΚ». Ολως τυχαίως, ο ρέφερι της ΕΠΣ Αρκαδίας μπήκε στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Κέρκυρα 5-1, δηλαδή τον… ξεπάγωσαν αμέσως και στο «καπάκι» επιλέχθηκε για τέταρτος στο Πανιώνιος-Παναθηναϊκός!

Ακόμη, ο Τεβεκέλης επεσήμανε ότι «ένας διαιτητής με όνομα Κούλα Χασάν αγνοείται από 24/1 και από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για το οφσάιντ». Αφού από τα προαναφερόμενα πέρασε μια αγωνιστική, ο διεθνής βοηθός ορίστηκε ΠΑΣ Γιάννινα-Λάρισα. Στις 02/04/18, ο παράγοντας του ΠΑΟΚ «θυμήθηκε» και τον Κουντουρέλλη (Αθηνών) που επίσης ορίστηκε (Ατρόμητος-Πλατανιάς).

- «Στο ματς με τον Πλατανιά, ακυρώθηκε γκολ της ομάδας του Πλατανιά αλλά για το πέναλτι Καρυπίδη που δεν δόθηκε δεν μίλησε κανείς. Όσοι ασχολήθηκαν με το ποιος είναι ο χαλίφης, ας το δουν ξανά», δήλωσε ο Τεβεκέλης, φωτογραφίζοντας τον Κουντουρέλλη. Και (ω, του θαύματος!) η ΚΕΔ τον θυμήθηκε. Εστω και μια εβδομάδα καθυστέρηση αφού δεν μπορούσε να τους βάλει όλους κι ας έχουμε… εξυγίανση.

-Ο Κούλα (Ξάνθης) είναι ο διεθνής βοηθός που μέτρησε το δεύτερο γκολ του Πέλκα, ένα γκολ, κραυγαλέο οφσάιντ, με το οποίο ο ΠΑΟΚ «κλείδωσε» τη νίκη αλλά και την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου. Άλλο να πήγαινε στο Περιστέρι με 1-0, άλλο με 2-0. Το ματς έγινε στις 25 Ιανουαρίου, και ας είναι καλά ο Τεβεκέλης που τον θύμισε για να μην χαθεί το ταλέντο του.

Περίεργα πράγματα

-«Όλα αυτά στέλνουν μηνύματα προς τους διαιτητές. Κομίνης και Αρετόπουλος έπρεπε να έχουν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους»

-«Γιατί δεν έχουν καλέσει Αρετόπουλο για τα όσα ψευδή κατέθεσε; Ο κ. Κομίνης μας έλεγε ότι τελείωσε εκείνο το βράδυ. Ποιος τους τελείωσε; Άλλοι;».

Αυτές είναι οι δηλώσεις του Μάλαμα Τεβεκέλη για τους Κομίνη, Αρετόπουλο. Ως γνωστόν ο τελευταίος ήταν στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στις 25 Φεβρουαρίου που δεν διεξήχθη λόγω του τραυματισμού του Γκαρθία και υπέβαλε συμπληρωματική έκθεση. Δηλαδή τιμωρήθηκε για ένα ματς που δεν έγινε;

Αν ο Κομίνης έχει θέμα με το ελλιπές φύλλο αγώνα για όσα γράφει ή δεν γράφει για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ γιατί δεν βγαίνει η ΚΕΔ να το πει;

Διαβάστε επίσης

Αποφασισμένος για το διπλό ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένος για το διπλό ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, συνεχίζοντας έτσι το νέο ξεκίνημα που έκαναν στο ματς με την Κέρκυρα. Live από το gavros.gr στις 19:00/NS4.