Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάτι «παθαίνει» με τον Ολυμπιακό ο Κατσικογιάννης! (vid)

Κάτι «παθαίνει» με τον Ολυμπιακό ο Κατσικογιάννης! (vid)
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 - 00:52

Ο διαιτητής Κατσικογιάννης «έδρασε» και πάλι στο ματς με τον Απόλλωνα. Όχι ένα, αλλά τέσσερα πέναλτι δεν έδωσε στον Ολυμπιακό, στην αναμέτρηση της Ριζούπολης. Ας τα θυμηθούμε γιατί δεν είναι η πρώτη φορά.

Στο 9’ δεν καταλογίζει την ανατροπή του Κούτρη από τον Χουάντερσον. Στο 31’ υπάρχει χέρι του Σιατραβάνη σε σέντρα του Μιραλάς. Στο 89’ ο Στάθης ανατρέπει τον Ανδρούτσο. Και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων είχαμε το χέρι του Κοντοέ στο σουτ του Νικολάου!

Αυτά τα… λίγα έκανε ο Κατσικογιάννης στη Ριζούπολη. Δεν ήταν, όμως, η πρώτη φορ. Είχε προηγηθεί το ματς στο Περιστέρι με την Λαμία, στις αρχές της σεζόν. Εκεί δεν είχε δώσει ένα πέναλτι στον Ολυμπιακό και είχε αποβάλλει αδίκως τον Μίλιτς, ενώ στο ματς με τον Πλατανιά δεν είδε δύο πέναλτι που έκαναν μπαμ! Που θα τα έδιναν ακόμα και οι… εχθροί του Θρύλου!

Όλα αυτά -την Κυριακή στη Ριζούπολη- σε μια περίοδο που άρχισε να ακούγεται το όνομά του για διεθνής. Τι να λέμε τώρα; Η «εξυγίανση» κάνει καλά τη δουλειά της, υπάρχουν αυτοί που ειδικεύονται στις… αποστολές και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε όλοι. Δηλαδή όχι καθαρό ποδόσφαιρο. Να το χαίρεστε.

Αλλά αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι πώς ξεφτιλίζεται αυτό το «σύστημα» με τον τρόπο που ενεργεί. Γιατί με όσα έχουμε δει φέτος να γίνονται, η φράση «καθαρό ποδόσφαιρο» μοιάζει με κακόγουστο αστείο, να μην το χαρακτηρίσουμε αλλιώς...

Διαβάστε επίσης

Ανησυχία για Κούτρη

Ανησυχία για Κούτρη

Τη Δευτέρα θα φανούν περισσότερα αναφορικά με τον τραυματισμό του στον αριστερό ώμο.