Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρέπει να βρει τον παλιό του καλό εαυτό άμεσα…

Πρέπει να βρει τον παλιό του καλό εαυτό άμεσα…
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 - 11:29

Δεν έχει βρει ακόμη τον καλό παλιό του εαυτό ο Κέβιν Μιραλάς, με την εικόνα του στο ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης να μην είναι καλή.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός ήταν κατώτερος των περιστάσεων, πετώντας στα σκουπίδια την βελτίωση που έδειξε στο ματς με την Κέρκυρα, σε έναν αγώνα που θύμισε σε κάποιες στιγμές τον παίκτη που είχαμε δει στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό.

Ο Μιραλάς δεν είχε και σωστή αντιμετώπιση στην αλλαγή του στο δεύτερο μέρος με την ομάδα της Ριζούπολης, κάτι που όπως είναι φυσικό δεν άρεσε στους Πειραιώτες.

Ο Βέλγος δεν έχει δείξει σε καμία περίπτωση όλα όσα περίμεναν στο Λιμάνι με την απόκτησή του τον περασμένο Ιανουάριο και εκείνος θα πρέπει να κάνει φανερό ότι θέλει να μείνει στον Πειραιά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο στα λόγια.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για να αποδείξει αρχικά στον εαυτό του και στη συνέχεια και στους «ερυθρόλευκους» ότι θέλει να μείνει στον Θρύλο, βγάζοντας πάθος, διάθεση και στοιχεία από εκείνα που έκαναν τον κόσμο της ομάδας να τον αγαπήσει.

Το γεγονός ότι δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του είναι σίγουρα ελαφρυντικό, ωστόσο, αυτό που μετράει πλέον είναι το αποτέλεσμα και ο Βέλγος θα πρέπει να συνέλθει άμεσα και να βρει ξανά τον καλό του εαυτό μέσα στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Να φύγει και να μην ξανάρθει…

Να φύγει και να μην ξανάρθει…

Μία κακή χρονιά για τον Ολυμπιακό, από την οποία όλοι θα πρέπει να μάθουν, επιστρέφοντας τη νέα σεζόν πιο δυνατοί στην κορυφή.

Μπαίνει χειρουργείο ο Κούτρης

Μπαίνει χειρουργείο ο Κούτρης

Όπως φαίνεται ο αμυντικός του Ολυμπιακού θα υποβληθεί σε επέμβαση, έπειτα από τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.