Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό όλων όσων έχουν ανάγκη!

Συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό όλων όσων έχουν ανάγκη!
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 - 15:51

Στήριξη και προσφορά χωρίς όρια για τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο αποδεικνύει συνεχώς, βρισκόμενος πάντα δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ υποδέχτηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» παιδιά με ειδικές ικανότητες από το ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες», καθώς και το «DJ Survival Concept Course» με τα παιδιά να ζουν μία ξεχωριστή εμπειρία.

Οι Πειραιώτες μοίρασαν πολλά δώρα, ξενάγησαν τους μικρούς φίλους της ομάδας στο γήπεδο, ενώ τους ετοίμασαν και ωραίες εκπλήξεις, σε μία εκδήλωση με πολλή μουσική.

Μάλιστα ο Dj Αντώνης Δημητριάδης ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το γεγονός ότι βρίσκεται δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε:

«Ευχαριστούμε πολύ τον ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που ακόμη μία φορά είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας, που τον έχουν ανάγκη»!

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟ εκεί, εκεί στη Β’ Εθνική...

ΠΑΟ εκεί, εκεί στη Β’ Εθνική...

Ενεργοποιήθηκε ακόμη ένα -3 στον Παναθηναϊκό για την υπόθεση των χρωστούμενων στον Βέμερ. – Στην τρίτη τιμωρία έρχεται υποβιβασμός για τους «πράσινους».

Να φύγει και να μην ξανάρθει…

Να φύγει και να μην ξανάρθει…

Μία κακή χρονιά για τον Ολυμπιακό, από την οποία όλοι θα πρέπει να μάθουν, επιστρέφοντας τη νέα σεζόν πιο δυνατοί στην κορυφή.