Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να δούμε εάν θα γλυτώσει ο Γραμμένος από το Grexit!

Να δούμε εάν θα γλυτώσει ο Γραμμένος από το Grexit!
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 - 19:57

Μεγάλη προσπάθεια να δείξει ότι μπορεί να διοικήσει την ΕΠΟ κάνει ο Βαγγέλης Γραμμένος. Και ξαφνικά βγήκε ξανά στο προσκήνιο, ενώ για μεγάλο διάστημα ήταν… απών! Βρέθηκε στη Ζυρίχη μαζί με άλλη μέλη της Ομοσπονδίας για τη συνάντηση-ακρόαση με εκπροσώπους της επιτροπής ομοσπονδιών της FIFA. Εκεί ήταν μέλη της επιτροπής παρακολούθησης για τον ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στελέχη από την Παγκόσμια και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Το κακό για τον Β. Γραμμένο δεν είναι αν τον άκουσαν αυτοί με τους οποίους συνομίλησε ή αν τους έπεισε. Το ζήτημα έχει να κάνει με την ενημέρωση τους προς την ΕΠΟ πώς εκπρόσωποι των διεθνών συνομοσπονδιών και μέλη της επιτροπής παρακολούθησης θα είναι στο ΟΑΚΑ στις 12 Μαΐου, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Βάσει όσων είδαμε πέρσι στον τελικό της ντροπής στο Βόλο, τι να περιμένουμε για φέτος στο ΟΑΚΑ; Ειδικά μετά το τεταμένο κλίμα ανάμεσα στις δύο φιναλίστ, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ! Και πώς θα μπορέσει ο Β. Γραμμένος να κρατήσει τα πράγματα σε κανονικά επίπεδα, όταν ο κίνδυνος του Grexit εξακολουθεί να πλανάται πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εξετάσεις περνά και να δούμε εάν θα καταφέρει να μην γίνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ που στη δική του θητεία θα έχουμε Grexit!

Διαβάστε επίσης

Όσκαρ ατυχίας για Κούτρη

Όσκαρ ατυχίας για Κούτρη

Σοβαρός ο τραυματισμός του στον ώμο, όλα δείχνουν ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης.