Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πως ο Βασιλειάδης «γλεντάει» Ινφαντίνο, Χούμπελ!

Πως ο Βασιλειάδης «γλεντάει» Ινφαντίνο, Χούμπελ!
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 - 23:48

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε τις απόψεις του προέδρου της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο που ως Γενικός Γραμματέας της UEFA ήρθε για να ανακαλέσει στην τάξη τον Κοντονή αλλά συναίνεσε στην κατάργηση του αυτοδιοίκητου από τον νυν Υπουργό Δικαιοσύνης, όπως και του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ που εισηγήθηκε Grexit, σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του Βασιλειάδη. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επαίρεται ότι μιλάει με τη FIFA και την UEFA, αν και απαγορεύεται από το πρωτόκολλο των υπερκείμενων ποδοσφαιρικών αρχών να συνομιλούν με εκπροσώπους κυβερνήσεων, ειδικά για θέματα κανονισμών!

«Πήραμε πρωτοβουλίες ενώ οι παράγοντες κωλυσιεργούσαν κάπως, θέλουμε να φτιάξουμε ένα θεσμικό πλαίσιο χωρίς σκιές, σε συνεργασία με την FIFA και την UEFA και νομίζω το κάνουμε με επιτυχία», δήλωσε ο Βασιλειάδης.

«Συμπλέουμε με τις διεθνείς ομοσπονδίες και από το καλοκαίρι θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα», ανέφερε επίσης για όσους δεν κατάλαβαν…

Ειδικά η δήλωση «είναι μεγάλο πρόβλημα και δυσφημεί το σύνολο του προϊόντος, δεν είναι μόνο ελληνικό το πρόβλημα, μας το ζητούν και οι Ομοσπονδίες» είναι… μνημείο! FIFA και UEFA ζητούν από τον Βασιλειάδη να βελτιώσει το ποδόσφαιρο και δεν το ζητούν ούτε από τον Γραμμένο, ούτε από τον Βακάλη, ούτε από την Λίγκα, ούτε καν από την Επιτροπή Παρακολούθησης. Μήπως θεωρούν ότι ο Βασιλειάδης είναι πρόεδρος της ΕΠΟ;

«Η κριτική (σ.σ. για τη διαιτησία) καλώς υπάρχει, μιλάμε όμως για τη δυσφήμηση του αθλήματος και αυτό θα κρίνουν οι αθλητικοί δικαστές», είπε επίσης ο Υφυπουργός. Αναμφίβολα πρόκειται για ξεκάθαρη συζήτηση που αφορά το πειθαρχικό δίκαιο του ποδοσφαίρου αλλά και ξεκάθαρη παρέμβαση.

«Ενθαρρύνω ένα τέτοιο ενδεχόμενο, είναι μονόδρομος», τόνισε για την αναδιάρθρωση. Να, και η υπόδειξη για το πώς πρέπει να γίνουν τα πρωταθλήματα.

Αφού, λοιπόν, ο Βασιλειάδης πήρε φόρα δεν κάνει και μια πρόταση στην UEFA να βάλει το VAR στο Champions League ή στη FIFA για το «κανονιστικό πλαίσιο» του ποδοσφαίρου για να γελάσουμε ακόμα περισσότερο;

Διαβάστε επίσης

Γίνεται χειρότερη από την ΕΠΟ η Superleague

Γίνεται χειρότερη από την ΕΠΟ η Superleague

Όπως φαίνεται οι Στράτος, Γκαγκάτσης δεν μπορούν να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο, επειδή είναι εκτός εξελίξεων. Για να ενημερωθούν οι ΠΑΕ για τις προτεινόμενες αλλαγές πρέπει να πάνε στον Βασιλειάδη.

«Κοιτάζει Πεδρόσα ο Ολυμπιακός»

«Κοιτάζει Πεδρόσα ο Ολυμπιακός»

Οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα έχουν βάλει στη μεταγραφική τους λίστα τον νεαρό αμυντικό μέσο της Σετούμπαλ.

Όλα από την αρχή!

Όλα από την αρχή!

Σχεδόν όλοι οι παίκτες και ειδικά οι ξένοι έχουν ειδοποιηθεί ότι μπορούν να φέρουν πρόταση και να αποχωρήσουν. Αποφασισμένος να κτίσει μια νέα παντοδύναμη ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.