Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η καθημερινότητα του Πορτογάλου

Η καθημερινότητα του Πορτογάλου
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 - 19:51

Σε καθημερινή βάση ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στο Ρέντη. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο των «ερυθρολεύκων» για πολλές ώρες. Έχει πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά και οργανώνει ό,τι είναι αναγκαίο ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 48χρονος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, καθώς σε πρώτη φάση το πλάνο περιλαμβάνει την αξιολόγηση του τωρινού ρόστερ, αλλά και των παικτών που ανήκουν στον Θρύλο αλλά έχουν δοθεί δανεικοί. Επιπλέον, είναι σε συνεχή επικοινωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού καθώς «τρέχουν» μαζί τον σχεδιασμό για τη σεζόν 2018-19.

Την Κυριακή ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι στις εξέδρες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» και θα παρακολουθήσει για δεύτερη φορά από κοντά αναμέτρηση (σ.σ.: κόντρα στον Παναιτωλικό) του Θρύλου στον Πειραιά. Θυμίζουμε ότι είχε δει και την αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Διαβάστε επίσης

«Βιτρίνα» για… εκτρώματα

«Βιτρίνα» για… εκτρώματα

Το δήθεν Grexit δίνει την ευκαιρία να «ξεσαλώσουν», καθώς έρχονται «φωτογραφικοί» κανονισμοί από την ΕΠΟ με την… καραμέλα της κανονικότητας

Ο Κάρλος Κεϊρόζ στο Ρέντη!

Ο Κάρλος Κεϊρόζ στο Ρέντη!

Ο προπονητής της εθνικής Ιράν βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και εντυπωσιάστηκε με όσα είδε!

Ρεσιτάλ ανικανότητας!

Ρεσιτάλ ανικανότητας!

Όταν μας λένε ότι στο ποδόσφαιρο όλα πάνε καλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, η ΕΠΟ διοργανώνει τελικό με μισοάδειο το ΟΑΚΑ.