Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Θρύλος στηρίζει την προσπάθεια του Μάτα!

Ο Θρύλος στηρίζει την προσπάθεια του Μάτα!
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 - 22:00

Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που πρωτοστατεί όταν το θέμα είναι κοινωνικού χαρακτήρα και όταν περιλαμβάνει φιλανθρωπικές δράσεις. Ο Χουάν Μάτα, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, το Common Goal (σ.σ.: στα ελληνικά Κοινός Στόχος), που έχει ως στόχο το 1% των 30 εκατομμυρίων ευρώ που παράγονται σε ετήσια βάση από το ποδόσφαιρο, να δίνεται για φιλανθρωπικές δράσεις.

Μια προσπάθεια που έχουν αγκαλιάσει πολλούς παίκτες σε παγκόσμιο επίπεδο. Όχι μόνο Ισπανοί, αλλά και από άλλες χώρες. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Ισπανία, ο Ολυμπιακός έδειξε ενδιαφέρον να συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια που κάνει ο παίκτης της Γιουνάιτεντ. Με τον Αλμπέρτο Μποτία να έρχεται σε επικοινωνία με τον Νταβίντ Λομπάν της Εϊμπάρ που έχει ενεργό ρόλο στην προσπάθεια αυτή.

Ο αμυντικός του Θρύλου ενημέρωσε τον συμπατριώτη του και συνοδοιπόρο του Χουάν Μάτα πώς ο Θρύλος έχει διάθεση να συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια. Είναι γνωστός πώς ο Ολυμπιακός πάντα συμμετέχει σε φιλανθρωπικές ενέργειες, αποδεικνύοντας πώς είναι ένας σύλλογος που διαδραματίζει ξεχωριστό ρόλο.

Διαβάστε επίσης

«Βιτρίνα» για… εκτρώματα

«Βιτρίνα» για… εκτρώματα

Το δήθεν Grexit δίνει την ευκαιρία να «ξεσαλώσουν», καθώς έρχονται «φωτογραφικοί» κανονισμοί από την ΕΠΟ με την… καραμέλα της κανονικότητας