Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αποστολή του Παναιτωλικού ενόψει Ολυμπιακού

Η αποστολή του Παναιτωλικού ενόψει Ολυμπιακού
Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 - 14:46

Τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό έκανε γνωστούς ο Τραϊανός Δέλλας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (29/04) τους Αγρινιώτες για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έτσι μία ημέρα νωρίτερα ο τεχνικός των «καναρινιών» ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του.

Από αυτή απουσιάζουν οι Γιαννιώτης, Κλέσιο, Ροντρίγκες, οι οποίοι είναι τραυματίες και οι Μάρκος Πάουλο και Μαρινάκης, οι οποίοι θα εκτίσουν την ποινή της τιμωρίας που τους έχει επιβληθεί λόγω καρτών.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού:

Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Ντίας, Μπεχαράνο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Βακράκος, Κουσιάδης, Νταλακούρας, Παρράς, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μιχάι, Μοράρ, Κυριακίδης, Άργκους.

Διαβάστε επίσης

Εν αρχή όλων… το αυτονόητο

Εν αρχή όλων… το αυτονόητο

Ακόμα και στη φετινή μέτρια σεζόν ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Στα μετόπισθεν ήταν το πρόβλημα.

Θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής…

Θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής…

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει τρομερή διάθεση να μάθει για ό,τι σχετίζεται με τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο φανερώνει τη θέλησή του να φέρει εις πέρας την αποστολή που του έχει ανατεθεί να οδηγήσει τον Θρύλο ξανά στην κορυφή.

«Να τελειώσουμε τη σεζόν με δύο νίκες»

«Να τελειώσουμε τη σεζόν με δύο νίκες»

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να πάρουν το τρίποντο, κλειδώνοντας έτσι την 3η θέση.