Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μήνυμα της Θύρας 7 στους παίκτες

Το μήνυμα της Θύρας 7 στους παίκτες
Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 - 20:45

Η φετινή χρονικά κλείνει για τον Ολυμπιακό να μην κατακτά το πρωτάθλημα μετά από 7 συνεχόμενους τίτλους. Λογικό η κακή εικόνα της ομάδας να έχει πικράνει τον κόσμο. Ειδικά τη Θύρα 7 που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, σε κάθε ματς.

Οι οργανωμένοι «σήκωσαν» πανό κατά των ποδοσφαιριστών για τη συνολική κακή τους απόδοση, στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος. Κάτι που συνέβη στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Με το πρώτο να αναφέρει «Παίκτες ανάξιοι για τον Ολυμπιακό, λάθος που σας φέραμε να παίξετε εδώ», «Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό» και «Παίκτες είστε για κλωτσιές, είστε εδώ για διακοπές». Εκφράζοντας την αποδοκιμασία τους για τις κάκιστες εμφανίσεις των «ερυθρολεύκων».

Επίσης ακούστηκε το σύνθημα: «Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ…»

Αυτός, όμως, που αποθεώθηκε ήταν ο Προτό. Μάλιστα υπήρξε και πανό που αναφέροντας στον Βέλγο γκολκίπερ και ανέφερε «Πρότο-ς μάγκας».

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναιτωλικός 4-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναιτωλικός 4-0 (Τελικό)

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 19:00 τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας ως στόχο μόνο το τρίποντο, με το οποίο θα κλειδώσουν την 3η θέση στο πρωτάθλημα. Live από το gavros.gr/NS4.