Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Ακαδημία και το λαμπρό μέλλον του Θρύλου

Η Ακαδημία και το λαμπρό μέλλον του Θρύλου
Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 - 21:00

Η εμφάνιση του Θρύλου κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν πολύ καλή. Το πιο σημαντικό, όμως, εκτός από την άνετη νίκη και την ωραία μπάλα ήταν το γεγονός πώς στο ματς κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου αγωνίστηκαν πέντε παιδιά από την Ακαδημία. Παιδιά που έχουν «μεγαλώσει» στο Ρέντη, που γαλουχήθηκαν με τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπιακού. Παιδιά που ξέρουν από πολύ μικρή ηλικία τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα με τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο στο στήθος.

Στην αρχική ενδεκάδα ήταν ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, ο Δημήτρης Νικολάου, ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο Μάριος Βρουσάι, ενώ στο δεύτερο μέρος μπήκε στο ματς και ο Νίκος Βέργος. Κι αυτό ήταν το μεγαλύτερο κέρδος για τους «ερυθρολεύκους». Ό,τι το μέλλον της ομάδας είναι λαμπρό. Τα παιδιά από την Ακαδημία έχουν μεγαλώσει, μπορούν να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα και να σταθούν επάξια στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναιτωλικός 4-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναιτωλικός 4-0 (Τελικό)

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 19:00 τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας ως στόχο μόνο το τρίποντο, με το οποίο θα κλειδώσουν την 3η θέση στο πρωτάθλημα. Live από το gavros.gr/NS4.