Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Tα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον πρωταθλητή Ερνέστο! (pic)

Tα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον πρωταθλητή Ερνέστο! (pic)
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 - 10:05

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατέκτησε και μαθηματικά με την Μπαρτσελόνα το πρωτάθλημα Ισπανίας, μετά την εκτός έδρας νίκη των «μπλαουγκράνα» με 4-2 επί της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε συγχαρητήρια στον πρώην τεχνικό της ομάδας και νυν των Καταλανών για τη σπουδαία του επιτυχία, τονίζοντας ότι το άξιζε απόλυτα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν γινόταν να ξεχάσουν τον σπουδαίο Βάσκο τεχνικό, ο οποίος έχει αφήσει το στίγμα του στην ομάδα με τα εξαιρετικά σύνολα που είχε δημιουργήσει στους Πειραιώτες και η εξέλιξη της καριέρας του μόνο περήφανους κάνει όλους τους φίλους του Θρύλου.

Οι ΓΑΥΡΟΙ χαίρονται για τα βήματα που κάνει ο Ερνέστο στη ζωή του και στην καριέρα του, φτάνοντας να προπονεί την κορυφαία ομάδα του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, ελπίζοντας, κάποια στιγμή να επιστρέψει στο λιμάνι της καρδιάς του για νέες επιτυχίες με τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έγραψε στα social media της ομάδας: «Συγχαρητήρια πρωταθλητή Ερνέστο! Το άξιζες απόλυτα!».

Διαβάστε επίσης

Εξαιρετικός ο Χουτεσιώτης

Εξαιρετικός ο Χουτεσιώτης

Ο 24χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο ως βασικός με τη φανέλα του Θρύλου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ικανοποίηση και για Βρουσάι

Ικανοποίηση και για Βρουσάι

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο ματς με τον Παναιτωλικό και έδειξε δείγματα του απίστευτου ταλέντου του.