Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό»

«Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό»
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 - 22:40

Ο Γιώργος Μανθάτης μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά του ματς του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λαμία, καθώς την τελευταία αγωνιστική οι Γιαννιώτες αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στο στάδιο «Οι Ζωσιμάδες».

Με τον νεαρό παίκτη να τονίζει για την αναμέτρηση με τον Θρύλο, την προσεχή Κυριακή: «Μένει ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μέσα στα Γιάννενα και θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο».

Για το γεγονός ότι ακολουθεί το ματς με την παλιά του ομάδα, ο Μανθάτης ανέφερε: «Όχι η παλιά μου, είναι η ομάδα μου. Είναι ένα παιχνίδι που όπως τονίζουμε τις τελευταίες εβδομάδες, θα πάμε να το ευχαριστηθούμε. Από τη στιγμή που βγήκαμε εκτός πεντάδας δυστυχώς, το πιο σημαντικό είναι να απολαύσουμε το παιχνίδι που είναι μπροστά μας».

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είναι κάτι που θέλω, να γυρίσω στον Ολυμπιακό και να διεκδικήσω τη θέση μου. Δεν ξέρω όμως κάτι σίγουρο και χειροπιαστό. Στόχος μου είναι να γυρίσω στον Ολυμπιακό και να διεκδικήσω μια θέση».

Για το αν βοηθήθηκε από την παρουσία του με τον ΠΑΣ: «Έπαιξα όλα τα ματς. Είχα κι έχω έναν προπονητή που με στηρίζει καθημερινά και μου το δείχνει και μέσα στους αγώνες. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Πήραμε πολλές εμπειρίες και ήταν ένα πολύ καλό βήμα τα Γιάννινα».

Διαβάστε επίσης