Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζητείται λογική και αυτοδιοίκητο!

Ζητείται λογική και αυτοδιοίκητο!
Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018 - 16:26

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όλα δείχνουν πως δεν είναι στραβός ο γιαλός, παρά στραβά αρμενίζουν όσοι έχουν αναλάβει να σώσουν το φουκαριάκο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως, η μόνη λύση που φαίνεται είναι να το απαλλάξουν οι αρμόδιοι από την παρουσία τους και να επιτρέψουν να ανασάνει από την ασφυκτικό εναγκαλισμό του κράτους. Το... ξεζούμισε το ποδόσφαιρο η Κυβέρνηση!

Το αυτοδιοίκητο αγνοείται από την εποχή του Κοντονή. Άλλωστε, ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού κατάργησε το νόμο και η FIFA με την UEFA δεν το παράκαναν, καθώς δεν χειροκρότησαν, όμως και μόνο που το αποδέχθηκαν αποτελεί σκάνδαλο μεγατόνων.

Αφού κατάργησαν το αυτοδιοίκητο επί Κοντονή, επί Βασιλειάδη στο Υφυπουργείο Αθλητισμού κατάργησαν και την λογική. Το παράδειγμα είναι σημερινό (σ.σ.: συνέβη την Παρασκευή): Ο Υφυπουργός είχε συνάντηση στο γραφείο του με την UEFA και την ΕΠΟ για την καταπολέμηση της χειραγώγησης των αγώνων. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Όμως, ήταν ανάγκη η συμφωνία UEFA, ΕΠΟ για να στείλει η πρώτη στη δεύτερη προτάσεις «ώστε να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο ικανό που θα τεθεί σε εφαρμογή από τη νέα αγωνιστική σεζόν και θα αντιμετωπίσει ουσιαστικά τη μάστιγα της χειραγώγησης των ποδοσφαιρικών αγώνων». να γίνει στο γραφείο του Βασιλειάδη; Δεν μπορούσαν απλά να τον ενημερώσουν; Που είναι το αυτοδιοίκητο;

Τελικά ποιος είναι πρόεδρος ΕΠΟ; Ο Γραμμένος ή ο Βασιλειάδης;

Διαβάστε το παρακάτω Δελτίο Τύπου της ΓΓΑ:

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της UEFA και της ΕΠΟ με βασικό θέμα συζήτησης την καταπολέμηση της χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων.

Στη συνάντηση το «παρών» έδωσαν ο Επικεφαλής Διεύθυνσης του τομέα Εθνικών Ομοσπονδιών στην UEFA Άντζελο Ρηγόπουλος, o Managing Director Integrity της UEFA Emilio Garcia, o Πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, οι νομικοί σύμβουλοι της Ομοσπονδίας Νικόλαος Μπάρτζης και Αλέξανδρος Χολέβας και ο Integrity Officer της ΕΠΟ Δημήτρης Δαβάκης.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που υπάρχουν με την καταπολέμηση της χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων διεθνώς, αλλά και οι τρόποι αντιμετώπισης του προβλήματος.

Συμφωνήθηκε -το αμέσως επόμενο διάστημα- να κατατεθούν προτάσεις από την πλευρά της UEFA στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ώστε να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο ικανό που θα τεθεί σε εφαρμογή από τη νέα αγωνιστική σεζόν και θα αντιμετωπίσει ουσιαστικά τη μάστιγα της χειραγώγησης των ποδοσφαιρικών αγώνων».

Διαβάστε επίσης

Κόκκινα ταξίδια…

Κόκκινα ταξίδια…

Στην Αυστρία βρίσκονται από χθες ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Κούλης Δουρέκας, ενώ μαζί του έχει ταξιδέψει και ο Αντόνιο Ενρίκες.

Ο Ολυμπιακός πολεμά τον Διαβήτη!

Ο Ολυμπιακός πολεμά τον Διαβήτη!

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για ακόμη μία φορά με εντολή του ηγέτη της Βαγγέλη Μαρινάκη δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και στηρίζει την ΑΜΚΕ «Με Οδηγό τον Διαβήτη».

Όταν η… εγκληματική πρωταγωνιστεί σε όλη την Ευρώπη!

Όταν η… εγκληματική πρωταγωνιστεί σε όλη την Ευρώπη!

Ο Κώστας Μήτρογλου αν ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του θα αγωνιστεί στον τελικό του Europa League με την Μαρσέιγ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτοί είναι οι παίκτες που βγάζει ο Ολυμπιακός όταν όλοι οι άλλοι ζουν στα παραμύθια τους.