Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δέκα παίκτες από την Ακαδημία του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ!

Δέκα παίκτες από την Ακαδημία του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ!
Σάββατο, 5 Μαΐου 2018 - 14:51

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού συνεχώς κάνει βήματα προς τα μπροστά. Εξελίσσεται, προοδεύει, βελτιώνεται με τους ανθρώπους της να κάνουν ότι χρειάζεται, προκειμένου τα νεαρά παιδιά να έχουν τα πάντα στη διάθεσή τους και να μπορούν έτσι να ξετυλίγουν το ταλέντο τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει τα τελευταία χρόνια ότι κινούνται ακολουθώντας ευρωπαϊκά πρότυπα, ανεβάζοντας διαρκώς το επίπεδο της Ακαδημίας, κάτι το οποίο έχει αποτελέσματα.

Τελευταίο παράδειγμα της εξαιρετικής δουλειάς που φέρνει αποτελέσματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι εκείνο του Μάριου Βρουσάι, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, αρπάζοντας από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έχει δοθεί.

Ο Μάριος δεν είναι ο μόνος που έχει το ταλέντο και όλα τα φόντα να διαπρέψει το επόμενο διάστημα. Υπάρχουν πολλά παιδιά από την Ακαδημία που έχουν δείξει ότι αξίζουν την ευκαιρία τους, η οποία τους δίνεται πλέον, με τον Χρήστο Κόντη να ανακοινώνει μία αποστολή για τον ΠΑΣ με 5 νέους παίκτες από την ομάδα της Κ20 του Θρύλου.

Μάλιστα, το εντυπωσιακό είναι ότι από την 19αδα που θα πάρει μαζί του στα Ιωάννινα ο προπονητής του Ολυμπιακού οι 10 προέρχονται από τα φυτώρια του συλλόγου. Πράγμα αν μη τι άλλο εκπληκτικό, που επιβεβαιώνει τη σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα αφενός και αφετέρου ότι όλοι όσοι δουλεύουν σκληρά θα έχουν τις ευκαιρίες τους ακόμη και στην πρώτη ομάδα.

Το ματς με τους Ηπειρώτες είναι αδιάφορο βαθμολογικά και έτσι τα νεαρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν ότι μπορούν να αγωνιστούν στην κορυφαία ομάδα της χώρας.

Ο Ολυμπιακός δείχνει τη διάθεση του να στηρίξει και να επενδύσει σε ότι καλύτερο διαθέτει η Ακαδημία της ομάδας, κάτι το οποίο πραγματοποιείται από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη και δεν θα μπορούσε να μην ακολουθηθεί και από τον Θρύλο.

Τα πέντε νέα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι εκείνα του Θάνου Κωστανάσιου, Γιώργου Ξενιτίδη, Γιάννη Αγγελόπουλου, Γιάννη Βάρκα και Στάθη Λάμπρου. Από την Ακαδημία προέρχονται επίσης ο Μάριος Βρουσάι, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο Δημήτρης Νικολάου.

Το μέλλον ανήκει στα νέα παιδιά που μέσα από τη σκληρή δουλειά θα έχουν τη δυνατότητα γιατί όχι να αποτελέσουν τον βασικό πυρήνα της ομάδας τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε επίσης