Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όνειρο ζωής που πραγματοποιήθηκε»!

«Όνειρο ζωής που πραγματοποιήθηκε»!
Κυριακή, 6 Μαΐου 2018 - 22:29

Ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού στον αντρική ομάδα έκανε ο Θάνος Κωστανάσιος, ο οποίος όπως είναι εύλογο δεν μπόρεσε να χαρεί την εμφάνισή του με την πρώτη ομάδα, μετά την ήττα των «ερυθρόλευκων» από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο νεαρός παίκτης που προέρχεται από την Κ20 του Ολυμπιακού, μετά το ματς μίλησε στην κάμερα της Nova μιλώντας για το αν πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο ζωής, με τον ίδιο να απαντάει: «Εντάξει, είναι ένα όνειρο ζωής που πραγματοποιείται. Είναι ανάμικτα τα συναισθήματά μου γιατί ενώ είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ με την πρώτη ομάδα, δεν έκλεισε όμορφα η χρονιά για μας. Συνεχίζω, προπονούμαι και εύχομαι να πάρουμε κι άλλες ευκαιρίες».

Στη συνέχεα, ερωτηθείς για την μετάβαση από την ομάδα των Νέων στην πρώτη του Ολυμπιακού υποστήριξε πως «είναι δύσκολη η μετάβαση από την Κ20 στην πρώτη ομάδα, αλλά γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες, αυτό το αποδεικνύουν και τα παιδιά που αγωνίζονται τώρα στην πρώτη ομάδα. Γι' αυτό δουλεύουμε καθημερινά για να φτάσουμε σ' αυτό το επίπεδο».

Διαβάστε επίσης