Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα πλάνα του Μαρτίνς

Στα πλάνα του Μαρτίνς
Τρίτη, 8 Μαΐου 2018 - 15:09

Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες δανεικούς και το μεγάλο ερώτημα είναι ποιοι θα επιστρέψουν στην ομάδα, ποιοι θα είναι στο Ρέντη με την έναρξη της νέας σεζόν. Ποιοι παίκτες θα πάνε στην προετοιμασία για να δείξουν στον Πέδρο Μαρτίνς ότι μπορούν να σταθούν στον Θρύλο. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να ανοίγει, εν μέρει, τα… χαρτιά τους, αποκαλύπτοντας ορισμένα ονόματα παικτών.

Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, υπάρχουν πέντε ποδοσφαιριστές που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί και επιστρέφουν, σίγουρα, στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τους Τσιμίκα, Σιώπη, Μανθάτη, Μάνο και Σάλιακα.

Οι τέσσερις ήταν δανεικοί, ενώ ο Μάνος έχει αποκτηθεί από τον ΟΦΗ. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές υπολογίζονται από τον Μαρτίνς, θα είναι στην έναρξη της σεζόν στο Ρέντη, θα πάνε με την ομάδα στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κι εκεί θα αποδείξουν εάν μπορεί ο νέος προπονητής να βασιστεί σε αυτούς για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Στη Εθνική ο Νικολάου

Στη Εθνική ο Νικολάου

Ο Μίκαελ Σκίμπε τον κάλεσε για πρώτη φορά. Στην αποστολή για το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία αρκετοί «ερυθρόλευκοι».

Live η παρουσίαση του Μαρτίνς

Live η παρουσίαση του Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσιάζεται και επίσημα από τον Ολυμπιακό την Τρίτη (08/05) στις 14:00 στα πλατεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας.