Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω»
Τρίτη, 8 Μαΐου 2018 - 19:46

Μια ακόμα ημέρα που το όνομα του Ούρος Τζούρτεβιτς «παίζει» στα σερβικά Μέσα. Οι συμπατριώτες του αναπαράγουν το σενάριο να επιστρέψει στην Παρτιζάν και είχαν επικοινωνία μαζί του, για το θέμα. Με τον 24χρονο επιθετικό να υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει στην Παρτιζάν.

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς μίλησε στο «maxbetsport.rs» και απέρριψε το ενδεχόμενο να ξαναγυρίσει στην ομάδα του Βελιγραδίου και να φορέσει τη φανέλα της. Και υπογράμμισε: «Σε κάθε μεταγραφική περίοδο λέγεται πώς υπάρχει ανοικτό ενδεχόμενο να επιστρέψω, ωστόσο δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έπαιξα έναν χρόνο στην Παρτιζάν, ήταν μια ονειρική σεζόν, στην οποία κατακτήσαμε το νταμπλ. Τώρα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ο Ολυμπιακός, δεν έχω πολύ καιρό στην Αθήνα. Νομίζω πώς είναι ώρα να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου».

Με τον Σέρβο επιθετικό να συμπληρώνει: «Οι οπαδοί είναι δυσαρεστημένοι επειδή δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα μετά από επτά χρόνια. Θα υπάρχουν ανακατατάξεις στην ομάδα. Περιμένω να πάρω μια καλύτερη ευκαιρία για να αποδείξω την αξία μου. Δεν αγωνίστηκε όσο θα ήθελα, ωστόσο πέτυχα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και αγωνίστηκα σε πέντε παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Κι αυτό με ικανοποιεί. Είναι μεγάλη εμπειρία να αγωνίζομαι για τον Ολυμπιακό, έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο και έχω στο μυαλό μου το πώς θα προετοιμαστώ για τη νέα σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Στη Εθνική ο Νικολάου

Στη Εθνική ο Νικολάου

Ο Μίκαελ Σκίμπε τον κάλεσε για πρώτη φορά. Στην αποστολή για το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία αρκετοί «ερυθρόλευκοι».