Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τώρα με ενδιαφέρει μόνο ο Ολυμπιακός»

«Τώρα με ενδιαφέρει μόνο ο Ολυμπιακός»
Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018 - 10:13

Το όνομα του Ούρος Τζούρτζεβιτς παίζει το τελευταίο διάστημα από τα σερβικά Μέσα, τα οποία τονίζουν ότι είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Παρτιζάν.

Ωστόσο, ο Σέρβος επιθετικός των «ερυθρόλευκων» μιλώντας στην «maxbetsport.rs» υπογράμμισε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ενώ ανέφερε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα, επισήμανε ότι είναι σπουδαία εμπειρία για εκείνον να βρίσκεται σε έναν τέτοιο σύλλογο, επιθυμώντας να πάρει νέες ευκαιρίες τη νέα σεζόν και να αποδείξει την αξία του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σε κάθε μεταγραφική περίοδο αναφέρεται ότι θα επιστρέψω, ωστόσο τώρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έπαιξα έναν χρόνο στην Παρτιζάν, ήταν μια ονειρική σεζόν στην οποία κατακτήσαμε το νταμπλ. Τώρα με ενδιαφέρει μόνο ο Ολυμπιακός, δεν έχω πολύ καιρό στην Αθήνα, νομίζω ότι είναι ώρα για το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Οι οπαδοί είναι δυσαρεστημένοι επειδή δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα έπειτα από επτά χρόνια, θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα. Περιμένω να πάρω μια καλύτερη ευκαιρία για να αποδείξω την αξία μου, δεν έπαιξα τόσο πολύ όσο θα ήθελα, ωστόσο πέτυχα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και αγωνίστηκα σε πέντε παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Το να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό είναι σπουδαία εμπειρία για εμένα, έχω συμβόλαιο με τον σύλλογο για ακόμα τρία χρόνια, συνεπώς ετοιμάζομαι για την καλοκαιρινή προετοιμασία».

Διαβάστε επίσης

Ολοταχώς για διάλυση και εκλογές η ΕΠΟ

Ολοταχώς για διάλυση και εκλογές η ΕΠΟ

Την ώρα που ο Γραμμένος αμφισβητείται έντονα και από τα δυο μπλοκ που βρίσκονται σε εμφύλιο, το μπλοκ του ΠΑΟΚ οδηγεί την ομοσπονδία στις κάλπες όχι μόνο για πρόεδρο αλλά για την ανάδειξη ολόκληρου ΔΣ.

«Ευχαριστώ πολύ…»

«Ευχαριστώ πολύ…»

Το μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς στα ελληνικά μετά την επίσημη παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό.