Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει ξεχωρίσει τον Ντέιβερσον ο Μαρτίνς

Έχει ξεχωρίσει τον Ντέιβερσον ο Μαρτίνς
Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018 - 11:39

Πολλά ονόματα ακούγονται και αναμένεται να ακουστούν μέχρι το τέλος της σεζόν για υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού.

Το όνομα που παίζει αυτή τη στιγμή ως πρώτη επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας του είναι εκείνο του Ντέιβερσον.

Πρόκειται για έναν Βραζιλιάνο επιθετικό, 27χρονών, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στην Παλμέιρας, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στα πρωταθλήματα της Ιβηρικής, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα της Λεβάντε, καθώς και της Μπενφίκας Β’ , αλλά και της Μπελενένσες.

Μάλιστα, έχει εμπειρία και από το γερμανικό πρωτάθλημα, αφού έχει περάσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την Κολωνία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού φέρεται να τον έχει ξεχωρίσει και να επιθυμεί να αποτελέσει εκείνος τον σέντερ φορ της ομάδας του για τη νέα σεζόν.

Ο Μαρτίνς βέβαια εξετάζει και άλλες περιπτώσεις, με τον Ντέιβερσον να βρίσκεται πιο ψηλά στην λίστα του και πλέον μένει να φανεί το επόμενο διάστημα αν υπάρξει κάτι περισσότερο από ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Διαβάστε επίσης

Ολοταχώς για διάλυση και εκλογές η ΕΠΟ

Ολοταχώς για διάλυση και εκλογές η ΕΠΟ

Την ώρα που ο Γραμμένος αμφισβητείται έντονα και από τα δυο μπλοκ που βρίσκονται σε εμφύλιο, το μπλοκ του ΠΑΟΚ οδηγεί την ομοσπονδία στις κάλπες όχι μόνο για πρόεδρο αλλά για την ανάδειξη ολόκληρου ΔΣ.

«Τώρα με ενδιαφέρει μόνο ο Ολυμπιακός»

«Τώρα με ενδιαφέρει μόνο ο Ολυμπιακός»

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς έβαλε τέλος στα μεταγραφικά σενάρια περί επιστροφής του στην Παρτιζάν και τόνισε ότι ετοιμάζεται για την προετοιμασία των «ερυθρόλευκων».

«Ευχαριστώ πολύ…»

«Ευχαριστώ πολύ…»

Το μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς στα ελληνικά μετά την επίσημη παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό.