Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίπλα στους Έφηβους ο Σάββας Θεοδωρίδης

Δίπλα στους Έφηβους ο Σάββας Θεοδωρίδης
Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018 - 18:25

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, όπως σας αποκάλυψε το gavros.gr την Τρίτη (08/05) είχε δεχτεί πρόταση από τον διευθυντή της Ακαδημίας Κυριάκο Καραταϊδη να δώσει το «παρών» στον τελικό της Κ17 του Θρύλου με την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού.

Η πρόσκληση αυτή έγινε τελικά δεκτή από τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται στο γήπεδο του Παναιτωλικού για να στηρίξει τις προσπάθειες των Εφήβων του Ολυμπιακού.

Μαζί του βρίσκεται σύσσωμη όλη η οικογένεια του Θρύλου, με τους Γιώργο Παύλου (διευθύνων συμβούλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός), Αριέλ Ιμπαγάσα, Βασίλη Νάνο, Δημήτρη Μαυρογενίδη να είναι μερικοί από αυτούς που βρίσκονται στο γήπεδο στηρίζοντας την Κ17 του Ολυμπιακού.

Στο γήπεδο βρίσκεται και μία από τις παλιές δόξες του Θρύλου, Γιώργος Βαΐτσης.

Όλοι βρίσκονται δίπλα στην ομάδα του Τάσου Θέου και στην Κ17, η οποία αποτελεί το μέλλον του Ολυμπιακού και όλοι στην ομάδα το γνωρίζουν και τη στηρίζουν.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17- Παναθηναϊκός Κ17 LIVE

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17- Παναθηναϊκός Κ17 LIVE

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν στις 19:00 την αντίστοιχη ομάδα των «πράσινων» στον τελικό του Final 4. Live από το Αγρίνιο μέσα από το gavros.gr

Πού είναι ο Κοντονής;

Πού είναι ο Κοντονής;

Γιατί αφήνει να διασύρεται η ελληνική διαιτησία και δεν ορίζει τον ρέφερι του τελικού ΑΕΚ-ΠΑΟΚ;

Η AIPS με την «Αρχή των Αθηνών»!

Η AIPS με την «Αρχή των Αθηνών»!

O Παγκόσμιος Οργανισμός Αθλητικού Τύπου (AIPS) μετά τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και την Euroleague συνυπέγραψε την πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη.