Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άρωμα σκανδάλου η επικύρωση της βαθμολογίας!

Άρωμα σκανδάλου η επικύρωση της βαθμολογίας!
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 - 11:14

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πανικός επικρατεί στην Superleague που συγκάλεσε ΔΣ για την προσεχή Παρασκευή, προκειμένου να επικυρωθεί η βαθμολογία και ενώ εκκρεμεί η διεξαγωγή του τελικού ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Μια κίνηση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά και αν το τραβήξουμε περισσότερο μπορούμε να μιλήσουμε και για σκάνδαλο.

Που είναι το επείγον του θέματος, δηλαδή της επικύρωσης της βαθμολογίας, από την στιγμή που η αγωνιστική σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη; Γιατί η διοργανώτρια δεν περίμενε, τουλάχιστον μέχρι την Δευτέρα που θα έχει εικόνα και για τον τελικό του Σαββάτου, επειδή μπορεί να χρειαστεί να επιβληθούν ποινές; Γιατί τυχόν ποινές, βέβαια ευχόμαστε να μην γίνει τίποτα και ο τελικός Κυπέλλου να είναι γιορτή, να ισχύσουν τη νέα σεζόν; Ποια είναι άποψη της ΕΠΟ για την επικύρωση της βαθμολογίας, την στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος; Η FIFA τι θέλει;

Προσέξτε και κάτι ακόμη στα θέματα του ΔΣ της διοργανώτριας. Μπορεί να έχει ως θέμα τον ορισμό του χρόνου έναρξης του πρωταθλήματος, όμως δεν περιλαμβάνει λέξη περί αναδιάρθρωσης, ούτε περί επαναφοράς των πλέι οφ.

Ο Βασιλειάδης κατάλαβε ότι οι ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος; Ούτε καν τον κάλεσαν για να αναλύσει το πλάνο της αναδιάρθρωσης και να υποσχεθεί «λαγούς με πετραχήλια», επειδή πολύ απλά δεν μπορεί να ξεπεράσει το... βέτο που του έθεσαν μεμονωμένα κάποιες ΠΑΕ, οι οποίες ζήτησαν τα... τάματα να κατοχυρωθούν με νόμο και όχι να ισχύσουν με λόγια του αέρα.

Κατάλαβε ο Υφυπουργός ότι δεν έχει λόγο να ανακατεύεται με το ποδόσφαιρο;

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση με Προτό

Συνάντηση με Προτό

Ο Βέλγος τερματοφύλακας δήλωσε πώς μέσα στο προσεχές δεκαήμερο θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα αναφορικά με το μέλλον του.