Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέτοια κωμωδία δεν ξανά ‘γινε…

Τέτοια κωμωδία δεν ξανά ‘γινε…
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 - 14:10

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όπως και να δει κανείς τον ορισμό του Μπορμπαλάν στον τελικό Κυπέλλου είναι μεγάλη ξεφτίλα που εκθέτει και τον Κοντονή, ο οποίος πριν από δύο χρόνια έσπευσε να ορίσει τον Σιδηρόπουλο στον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός, τον οποίο θεωρούσε για κορυφαίο.

Όμως, με αφορμή του ορισμού του Μπορμπαλάν η αποθέωση της ξεφτίλας είναι ότι όρισαν παρατηρητή διαιτησία τον Αθηναίο Νίκο Ιωσηφόγλου. Αφενός υπήρξε διεθνής βοηθός, αφετέρου δεν είναι διεθνής παρατηρητής. Μπορεί να είναι μέλος της ΚΕΔ, όμως αυτό δεν λέει κάτι…

Να πάει να πει τι ο Ιωσηφόγλου στον Μπορμπαλάν, ο οποίος είναι πολλά χρόνια διεθνής διαιτητής στην ελίτ κατηγορία της UEFA, ενώ σφυρίζει σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως είναι το ισπανικό.

Γελάνε από την Αθήνα μέχρι την Μαδρίτη και την Βαρκελώνη.

Ο Περέιρα, ο Τριτσώνης και ο Κουκουλάκης έχασαν κάθε ίχνος σοβαρότητας. Τέτοια κωμωδία δεν ξανά ‘γινε. Γιατί δεν όρισαν έναν διεθνή παρατηρητή, τον Μπίκα ή τον Τσαχειλίδη; Ας έμπαιναν ο Τριτσώνης ή ο Κουκουλάκης που επίσης είναι διεθνείς. Θα παραιτηθεί κανείς μετά από τόση ξεφτίλα;.

Αν ο Ιωσηφόγλου τιμωρήσει τον Μπαρμπαλάν τι θα γίνει; Θα κλαίνε οι γάτες στην Ισπανία;

Διαβάστε επίσης

«Καμία κουβέντα με τον Μάριν»

«Καμία κουβέντα με τον Μάριν»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό σχετικά με το μέλλον του, διαψεύδοντας έτσι τα σχετικά δημοσιεύματα.