Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοντά στην Βέρντερ ο Λαΐφης

Κοντά στην Βέρντερ ο Λαΐφης
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 - 00:01

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από εκείνη που η Σταντάρ Λιέγης ενεργοποίησε την ρήτρα που προέβλεπε η συμφωνία της με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Κωνσταντίνου Λαΐφη. Οι Βέλγοι έδωσαν ένα ποσό λίγο πάνω από το 1,5 εκατομμύριο ευρώ και απέκτησαν τον Κύπριο αμυντικό με κανονική μεταγραφή. Αλλά όλα δείχνουν πώς ο παίκτης δεν θα παραμείνει στη Λιέγη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σταντάρ έχει συμφωνήσει με την Βέρντερ Βρέμης για τον 26χρονο αριστεροπόδαρο στόπερ. Με το επικείμενο deal ανάμεσα στον βελγικό και τον γερμανικό σύλλογο να αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Αν και ο Λαΐφης υπέγραψε συμβόλαιο για 4 χρόνια με το σύλλογο της Λιέγης, δεν παίζει κανένα ρόλο.

Όλα, πάντως, μπορεί να ανατραπούν εάν η Σταντάρ κάνει την υπέρβαση και φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Βέλγιο, καθώς είναι ακόμα μέσα στο «κόλπο» για τον τίτλο, ενώ όλα δείχνουν πώς δεν χάνει με τίποτα τη δεύτερη θέση. Και η συμμετοχή στο Champions League δεν αποκλείεται να αλλάξει τα δεδομένα και ο Κύπριος αμυντικός να συνεχίσει στην ομάδα της Λιέγης.

Διαβάστε επίσης

Είπε… αντίο ο Ζιλέ

Είπε… αντίο ο Ζιλέ

Ο Βέλγος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Θρύλο και επιστρέφει στην πατρίδα του για την Αντβέρπ.

Η παταγώδης αποτυχία της «εξυγίανσης»

Η παταγώδης αποτυχία της «εξυγίανσης»

Ο ορισμός του Μπορμπαλάν αποτελεί την δημόσια «ομολογία» ότι το πρωτάθλημα έγινε με ακατάλληλους και ανίκανους διαιτητές, ενώ ο Γραμμένος έλεγε ότι η διαιτησία πάει καλά.