Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μολότοφ έξω από το ΟΑΚΑ

Μολότοφ έξω από το ΟΑΚΑ
Κυριακή, 13 Μαΐου 2018 - 10:48

Πολλές φορές κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ακούστηκε να γίνεται ρίψη χημικών και κρότου λάμψης από την πλευρά της αστυνομίας στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ. Ακριβώς έξω από τις κερκίδες και όχι σε απόσταση από το γήπεδο. Υπάρχουν και φωτογραφίες με τις φωτιές που έχουν μπει εκεί.

Ένα ακόμα σημείο που πρέπει να είναι καταγεγραμμένο στην έκθεση της αστυνομίας. Και επισύρει βαριές «καμπάνες» για τις δύο ομάδες με αφαίρεση βαθμών. Οτιδήποτε άλλο συνιστά σκάνδαλο μεγατόνων! Θα πρέπει να μην έχει καταγραφεί από τις αστυνομικές δυνάμεις!

Συνεπώς οι ισχυρισμοί των... υπαλλήλων ότι τα γεγονότα έγινε σε τέτοια απόσταση που να μην εμπίπτουν στον χώρο ευθύνης των δύο ΠΑΕ μονάχα ως... αστείο μπορεί να χαρακτηριστεί. Αλλιώς έχουμε να κάνουμε με παραποίηση των γεγονότων και της αλήθειας.

Διαβάστε επίσης

Κάηκε η Αθήνα πριν από ακόμη έναν τελικό-ντροπή

Κάηκε η Αθήνα πριν από ακόμη έναν τελικό-ντροπή

Η… γιορτή μετατράπηκε και φέτος, όπως και πέρυσι στον Βόλο, σε τελικό-ντροπή, με σοβαρά επεισόδια να λαμβάνουν από ΠΑΟΚτζήδες και ΑΕΚτζήδες που έκαψαν την Αθήνα και κανένας δεν είδε και δεν είπε τίποτα…