Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O Τόσκας και ο Τσίπρας αποφασίζουν!

O Τόσκας και ο Τσίπρας αποφασίζουν!
Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 - 14:56

Τελικά το ποιό γήπεδο μένει ανοιχτό και το ποιό γήπεδο κλείνει το αποφασίζει το κράτος με το έτσι θέλω. Χούντα κανονική. Δεν μετράνε πλέον τα πραγματικά γεγονότα, αλλά το τι γράφει ο κάθε υπάλληλος-αξιωματικός της ΕΛΑΣ καθ’ υπόδειξην των ανωτέρων του. Δηλαδή του Υπουργού Τόσκα και του Πρωθυπουργού Τσίπρα. Ας μη γελιόμαστε.

Στο βίντεο βλέπετε τα καπνογόνα στο ΠΑΟΚ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ. Ξέρετε τι σημαίνουν αυτά τα καπνογόνα; 3η φορά ανάβουν καπνογόνα, κλείνει η Τούμπα μια αγωνιστική! Όχι όμως! Δεν έγινε έτσι, γιατί απλά ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ. Και η ΕΛΑΣ και οι παρατηρητές... Και για τη Λίγκα και την ΕΠΟ ξέρουμε.

Είδαμε τους Βρακάδες να πανηγυρίζουν στο ΟΑΚΑ. Αλλά η ΕΛΑΣ είναι κράτος! Κράτος! Και το κράτος κάνει τα στραβά μάτια; Τι θα πει λοιπόν για τον τελικό του ΟΑΚΑ η αστυνομία; Ότι δεν έγιναν επεισόδια στην εξέδρα; Τα είδαμε όλα live! Ότι δεν έγιναν βίαια επεισόδια και με τραυματισμούς αστυνομικών; Τα είδαμε επίσης! Ότι δεν έγιναν φθορές που... ξεγυμνώθηκαν τα πέταλα από καρέκλες και ο περιμετρικός χώρος του ΟΑΚΑ έγινε γης μαδιάμ;

Φανταζόμαστε ότι οι τραυματισμοί αστυνομικών που διαβάζουμε στα ρεπορτάζ θα υπάρχουν και στις εκθέσεις της ΕΛ.ΑΣ. Εκτός αν οι αστυνομικοί τραυματίζονται μόνον στο Καραϊσκάκη.

Περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα σκαρφιστεί το κράτος για να μην τιμωρήσει τις δυο αγαπημένες του ομάδες!

Διαβάστε επίσης