Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήττα για την Ελλάδα

Ήττα για την Ελλάδα
Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 - 23:48

Κακή εμφάνιση για την Ελλάδα στο φιλικό με τη Σαουδική Αραβία, στο ματς που έγινε στη Σεβίλλη, και ήττα με 2-0. Η Εθνική δεν ήταν καλή, αρκετοί διεθνείς υπέπεσαν σε πολλά ατομικά λάθη κι αυτό στοίχησε. Βασικός ο Νικολάου, όπως και οι Ρισβάνης, Ταχτσίδης, στο τελευταίο 20λεπτο αγωνίστηκε ο Ανδρούτσος.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα υπέπεσε σε πολλά λάθη. Όπως στη φάση του 19', όταν και οι Σαουδάραβες άνοιξαν το σκορ, σε μια φάση που ο Μπάρκας που ήταν κάτω από τα γκολπόστ είχε ξεκάθαρη ευθύνη, αφού δεν υπολόγισε την πορεία της μπάλα στην κεφαλιά του Αλ Νταουσαρί για το 1-0.

Η Ελλάδα είχε δοκάρι με τον Μπακασέτα σε φάουλ στο 33' -η μπάλα στην εξωτερική πλευρά του αριστερού- αλλά έμεινε με δέκα παίκτες προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (43'), μετά την αποβολή του Γιαννούλη, που πάντως πήρε μπάλα από τον Αλ Σέχρι.

Η είσοδος του Ανδρούτσου βοήθησε στον άξονα, η Εθνική κράτησε μπάλα, άρχισε να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και πλησίασε το 1-1 με τον Κουλούρη που σημάδεψε το δοκάρι (79'). Στο 80ό λεπτό η Σαουδική Αραβία σημείωσε και το δεύτερό της γκολ, με το πλασέ του Κανού, που διαμόρφωσε το 2-0.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Μοσαϊλέμ, Οσάμα Χαουσαουί (62' Αλμπουλαχί), Αλ Σαχρανί, Ομάρ Χαουσαουί, Αλ Μπουραϊάκ (86' Αλ Μοουαλάντ), Αλ Τζάσιμ (62' Μοχάμεντ Κανού), Αλ Σέχρι, Αλ-Φαράζ, Αλ-Νταουσαρί, Οταΐφ (82' Αλ Καΐμπρι), Αλ Σαχλαουί (72' Αλ Μουβαλάντ).

ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Μπάρκας (46' Γιαννιώτης), Μπακάκης, Ρισβάνης, Νικολάου, Γιαννούλης, Τζιόλης (70' Ανδρούτσος), Ταχτσίδης, Λημνιός (46' Λαμπρόπουλος), Πέλκας (60' Μάνταλος), Μπακασέτας (90'+1 Γαλανόπουλος), Μανιάς (60' Κουλούρης).

Διαβάστε επίσης

Μιλάει με Γκιμαράες για Πεδράο

Μιλάει με Γκιμαράες για Πεδράο

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει ξεκινήσει τις επαφές του με τους ανθρώπους της πορτογαλικής ομάδας για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού.