Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλάψτε ήρεμα χωρίς να γελοιοποιείστε»

«Κλάψτε ήρεμα χωρίς να γελοιοποιείστε»
Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 - 17:37

Η μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τον Ολυμπιακό έχει προκαλέσει μεγάλο «πονοκέφαλο» σε πολλούς. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που συμβαίνει από τη στιγμή που ανακοινώθηκε από τους «ερυθρολεύκους» ο διεθνής εξτρέμ. Με ορισμένα ΜΜΕ να προσπαθούν να πείσουν πώς ο Θρύλος θα έχει πρόβλημα!

Αλλά ο Κώστας Καραπαπάς τους έβαλε στη θέση του. Με το νέο του ποστάρισμα. Με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός να σχολιάζει: «Ο Νίκος Λαγαριάς, ο «πρώην αθλητικός δικαστής στην επιτροπή Επίλυσης οικονομικών διαφορών επί 7 χρόνια» που τον πηγαίνουν με λουράκι από χθες από το documento μέχρι τη LiveSport και στα ραδιόφωνα, στις εκπομπές του διευθυντή της LiveSport για να λέει πόσο πρόβλημα θα έχουμε και εμείς και ο Λάζαρος είναι αυτός που νομίζω;

Είναι ο γραφικός δικηγόρος που έκανε όλο φασαρίες στην επιτροπή και τον έδιωξαν με τις κλωτσιές για τις ασυναρτησίες που έλεγε; Είναι αυτός που όλως τυχαίως όταν έφυγε, έκλαιγε (πάλι) η εφημερίδα LiveSport που ένα τόσο... άξιο τέκνο (της) το πέταξαν έξω;;; Ρε ούτε τα προσχήματα δεν κρατάτε πια; Εντάξει. Πήραμε τον καλύτερο παίκτη του Πρωταθλήματος. Καταλαβαίνω. Πόνεσε. Κλάψτε ήρεμα χωρίς να γελοιοποιείστε».

Διαβάστε επίσης