Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βλέπει Ματετά ο Ολυμπιακός»

«Βλέπει Ματετά ο Ολυμπιακός»
Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 - 20:34

Καθημερινά τα σενάρια για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού είναι πολλά. Τα ονόματα δεν σταματούν και διαρκώς μπλέκουν τον Θρύλο σε διάφορες περιπτώσεις. Την Τετάρτη ήταν η σειρά των Γάλλων να αναφερθούν στους «ερυθρολεύκους» και έναν παίκτη που παρουσιάζουν ως στόχο τους. Ο λόγος για τον Ζαν-Φιλίπ Ματετά. Τον 20χρονο επιθετικό που ανήκει στη Λιόν, αλλά φέτος ήταν δανεικός στη Χάβρη αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Το «foot-sur7.fr» σε δημοσίευμα του σημειώνει πώς ο Ολυμπιακός «τσεκάρει» τον εν λόγω ποδοσφαιριστή που είχε διεθνής με την Εθνική Κ19 της Γαλλίας. Ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Λιόν ως τον Ιούνιο του 2021. Έναν νεαρό επιθετικό που έκανε εξαιρετική σεζόν.

Με τη φανέλα της Χάβρης, στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου, πέτυχε 17 γκολ. Σε μια κατηγορία με μεγάλο συντελεστή δυσκολίας όπως είναι η δεύτερη στη Γαλλία, τα πήγε πολλά καλά και έδειξε πώς το έχει το γκολ. Στο δημοσίευμα σημειώνεται πώς στη Λιόν είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει χρόνο συμμετοχή και δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης